Dögös a fekete-kék párosítás és megy a FOX kis kék "farkához" is. De nem fog lecsoffadni a nyeregcsöved ha így ki van húzva? Lehet eggyel nagyobb váz kellene.
a 400as csõbõl bõven van még a vázban, nem hinném, hogy repedni fog(meg remélem is..). az elõzõ, 600mm-es felsõcsövû vázamat nagyon kényelmetlennek éreztem, többek között ezért esett a választás egy S-es vázra, ami 565ös vízszintes hosszal bír. 90es stucnival most ideálisnak érzem az üléspozíciót. bár igaz, ha egy számmal nagyobb lenne akkor jöhetne az 50es stucni és a nyeregvázcsövet sem gyötörném ennyire. ebay-en licitáltam egy használt Mesre, de lecsúsztam róla. az eladónak volt még néhány 16.5ös Slayer-e, jóval félár alatt, így nem tudtam megállni.. az összes járulékos költséggel megállt 1000dollár alatt.
furán néz ki ez a bicaj. mintha kicsi lenne a váz, túl hosszú a villa.
biztos csak a fénykép miatt.
a hope hátsó agyról írhatnál pár sort, ha lesz tapasztalat!
pedig még nagyobb is elférne benne.. talántalán le is cserélném a vanillát, de eddig még nem éreztem, hogy kevés lenne. ha meg nagyobb, akkor csak útállítós jöhet szóba. annyi pénzem meg nem lesz mostanában.
az agyról még nincs sok tapasztalat. csupán annyi, hogy iszonyatosan hangos:) és persze szép..
16os, és ha minden igaz akkor még 1-2 centi rugóút többlethez van tervezve (most 140mm)
egészen pontosan 16.5"

és ha netán erre járna egy jótündér, belevarázsolhatna egy dt-t, vagy egy talas-t.