arra még nem gondoltál h bmx-bõl építesz egy országutit?
nyilván létezõ dolog, ha a mavic is gyárt átalakítót ahhoz, hogy 26-os kerékhez késült V-fék tüskéket lehessen használni 622-es kerekekkel.
arra még nem gondoltál h bmx-bõl építesz egy országutit?
Nézegettem a Trek 69 bringádat,nagyon szép!!!Ma összepakoltam egy "hasonló" szerkezetet igaz csak 28" az elsõ kerék,de igazából nagyon kicsi
költségvetésbõl épült eme retró Trek 68 .
Picasa Web Albums - Qpi - Bike
ciklocross bicajt akarok így monti vázzal
így nem érzõdik az elõnye szerintem. azon az elsõ keréken kicsi gumi van, így kevés eltérés van a kerék átmérõ közt.Nézegettem a Trek 69 bringádat,nagyon szép!!!Ma összepakoltam egy "hasonló" szerkezetet igaz csak 28" az elsõ kerék,de igazából nagyon kicsi
költségvetésbõl épült eme retró Trek 68 .
Picasa Web Albums - Qpi - Bike
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Próbáltad már vagy csak osztod az észt?
Kicsit off: A 29-es keréknek elõl van a legnagyobb értelme, mivel átgördül olyan terepakadályokon, ami egy 26-os kereket megfogna. A hátsóval már nincs gond, általában ha az elsõ átment valamint, akkor a hátsó is átgördül.
Gabe! Ennek a 69ernek mi az értelme? :S Miért nem 29 es a hátsó kerék is?
igen én igaz nem terepre valo de azért országuton álat:)
Lompi!
Te epitetted? Nagyon jo lett! Kicsit olyan lopakodos azzal az ulessel.
De ez 29er telóhoz van kitalálva alapból is...
Ez ritka rút lett... Jobb lett volna egy sima 26os SS váz és abba egy 29es NEM telópótló villa, úgy elfér a nagykerék és nem is néz ki annyira bután. Véleményem szerint elõl nagykerék - hátul kiskerék felállásban az elsõkerék a "telópótló", ha ezek után még feleslegesen magasítod az elejét, akkor az már totál értelmetlen.
énmeg ere szavazok no prostata maszázs.