Tudom, hogy fixi, meg autók közt és divat, de én 30cm-es kormánnyal nem tudok (merek) biztonságosan közlekedni.
meg tudom érteni
Tudom, hogy fixi, meg autók közt és divat, de én 30cm-es kormánnyal nem tudok (merek) biztonságosan közlekedni.

mostmár ne itt 29erezettek
engedjetek teret a topik címének...
mindig benézek, hogy bringákat nézegessek, de....
röfike ez a sárga speci állat lett grat
1. tudom. ezt még nem tudom, hogy küszöbölöm ki
2. nah igen, itt nem biztos, hogy meg lehetne találni azt a felniszélességet, ami még jó a vékony gumihoz és nem fordul le róla a vastag sem...
bár ezt csak elméleti f@$2verés volt
1. tudom. ezt még nem tudom, hogy küszöbölöm kiNem gondolod jól.
1. A tárcsás agyak 135mm-esek, az országúti agyak 130mm-esek.
2. Amelyik felnire jó a vastag gumi arra már nem megy fel a keskeny gumi és fordítva is így van.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
de egyazon felnit tudsz használni "kis" gumival 28"-as vázban, nagy gumival meg 29"-esként.
tehát az tudna mûködni, hogy egy tárcsás agyba fûzött országúti felnit vastaggumival 29"-es bringában, vékony gumival országútiban használsz.
jól gondolkodom, ugye?
A sebesség mindent megold.
de egyazon felnit tudsz használni "kis" gumival 28"-as vázban, nagy gumival meg 29"-esként.úgy hogy attól hívják 29-nek
az hogy a felni ugyanakkora az egy dolog
használható 29-er sose lesz 28-as vázból
csak olyan ami emlékeztet rá
szarul.és v-fékkel egyáltalán nem fogott,vagy csak mérsékeltebb erõvel?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
mit hogyan?
hát mert mekkora egy 29er felni? több típust végig nézve crc 622x19 - 622x25 között van a legnagyobb része. vagyis elég nagy átfedés van a cross/trekking felnikkel.
gumi meg nem tudom hogy jön ide.
úgy hogy attól hívják 29-nek
az hogy a felni ugyanakkora az egy dolog
használható 29-er sose lesz 28-as vázból
csak olyan ami emlékeztet rá
mit hogyan?
hát mert mekkora egy 29er felni? több típust végig nézve crc 622x19 - 622x25 között van a legnagyobb része. vagyis elég nagy átfedés van a cross/trekking felnikkel.
gumi meg nem tudom hogy jön ide.
akkor rakjá már be lécci egy 28as (cross/trekking) vázba egy 622-es felnis de 29-es külsõvel (mondjuk csak egy kicsit ballonosabb 29x2,1-es) szerelt kereket. aztán mutasd már meg hogy sikerült. és utána beszéljünk róla, hogy azért mégsem csak a neve más.