Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19081 hozzászólás a témában

hauser65

hauser65

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
Barador #14353-re
Az árát kissé alásaccoltad, ebbõl is látszik, itthon mennyire nem ismeretesek a karbon spoke kerekek árai.
De végül is az ára egyáltalán nem fontos. Momentán a kosár KTM alkatrészekbõl, amik itthon hevernek, lett téli unalmas idõmben hirtelen összelapátolva a gép.
A hozzászólások zömét elnézve, inkább rosszindulatú irigység mintsem jó szándékú, õszinte vélemény hallik ki belõlük,(tisztelet a kivételnek) de hát nem vagyunk egyformák. A telo egyébként 140-es FOX float fit RLC.
És, hogy valóban nem vagyunk egyformák, mindenki annyit költ a bicójára, amennyit a pénztárcája megenged.
Üdv!
KTM forever

freezombi

freezombi

vendég

• fórumtag
  • 118 hozzászólás
Ez a ktm kínos így. Ez egy cc versenygép, nem erdei ugrabugráló és nem aszfaltbetyár. Aszfaltra keskeny 700c, fullyra legalább 2.35 széles és lehetõleg oda is 700c. Az értelmetlen és ízléstelen pénzköltés tipikus esete. Egyébként ha már aszfalt akkor érdemes lenne még rátenni egy Cane Creek Thudbuster nyeregcsövet, az is kényelemes és drága és ebben a kontextusban az is értelmetlen. Ráadásul így ideológiával meg pláne kínos.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
fulltelos varosi bringa ajve. oke persze mindenki arra hasznalja a biciklijet amire karja, de nem kene az ideologiaval jonni hozza, mert akkor csak rohogni fogunk. es szerintem is randa.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Biztos jó ezt a Ktm-t használni így is, de tökéletesen funkcióját veszti. Aszfaltbetyárnak meg aztán végképp nem nevezném. Az óuti után visszaülve az Epicre azt néztem mi nem stimmel, mert szanaszét nyeklik, aztán leesett, hogy ja ez a másik :) Persze mindenki arra használja amire jólesik. Az én bringáim is sokkal többet tudnak mint amit ki tudnék hozni belõlük. Szóval szép bringa (a kerékszetteket kivéve), használd egészséggel!
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
arra emlékeztet amikor a bécsi boltban bejött egy öltönyös ember venni egy speci fsr xc-t. összeraktuk neki, beállítottunk mindent, aztán a pénztárnál közölte, hogy ez így jó meg minden csak kéne rá valami sárvédõ, meg lakat,lakattartó mert munkábajárásra szeretné használni. majdnem sírvafakadtam.

Barador

Barador

vendég

• fórumtag
  • 170 hozzászólás
Mindent el lehet adni, és lehet mást venni. :) Lehet van benne bukta, de a funkcionalitás hihetetlen mértékben nõne...

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás
Barador: Jaja..csak mar ugye keso :) Gondolkodni mindig elore kell :S

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
Barador: mondasz valamit, méghozzá nemis hülyeséget!
Koca: :D:D:D:D "maga lesz a gyönyör"
hamár az a kerékszett lenne, nemraknék rá 1 deka matricát vagy lakkot sem...

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

csak a fotó kedvéért van a kerékszett, nem?

még mindig nem érted Gabi? :-)
a carbon lesz benne, de még nincs kész! úgy tele lesz matricázva, hogy 1 cm2 üres hely nem lesz rajta. ja és le is lesz lakkozva. maga lesz a gyönyör!

Barador

Barador

vendég

• fórumtag
  • 170 hozzászólás
Hauser65!
Ez egy horror árú bringának tûnik... tippre több mint 600 ropid bánja. Én is bánnám a ropik helyében, ha ismerném az igényeidet és tudnám, mégis mire lettem költve. Inkább költõdtem volna egy 350-400 ropis fullyra (ha és akkor az tényleg majdnem fullos...) és egy 200-250 ropis outira... Mert hát annál nagyobb igényeid nem lehetnek, mint amit azok kiszolgálhatnak, ha egy (azt hiszem 120mm-es) fullyval szaggattad az aszfaltot.
Remélem tudtam értelmeset, és meggondolandót mondani... gondold meg!
Üdv!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Nekem van egy fully terepre, meg egy fixi aszfaltra rohangászni....

Én nem vagyok hajlandó akkora döggel aszfaltozni, meg gumikat cserélgetni :) Kb felrakom a gumit és akkor veszem le ha deffekt van vagy elkopott...

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

de ha 90% aszfalton mész, minek fully? :D istenem

ez bennem is megfogalmazódott, pedig én is montit használok aszfalton
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

hauser65

hauser65

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás

amint megérkeznek az ust külsõk, lesznek képek, nem kell aggódni.

Oksa, úgy legyen Feltöltött kép
KTM forever

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Muti a tiédet is had lássuk, necsak mindig a kritikát. Feltöltött kép

amint megérkeznek az ust külsõk, lesznek képek, nem kell aggódni.

hauser65

hauser65

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás

Jah, de a Ferrari aszfaltra való... nem csak a gumija, hanem a felfüggesztése is...(gondolom én... nem vagyok egy nagy autózseni:D)

Nemsokára(remélhetõleg) fotózok én is! ;)

Oké Feltöltött kép
KTM forever

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
hehh! álmodtam már Intense-el.. de még nem volt alkalmam körbenyalogatni egyet sem:) a Cinelli sem saját fotó..
mindenesetre az Uzzi-ért szopoknyalok:D

hauser65

hauser65

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás

eléggé koncepciómentesre sikerült ez a fully.

Muti a tiédet is had lássuk, necsak mindig a kritikát. Feltöltött kép
KTM forever

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Jah, de a Ferrari aszfaltra való... nem csak a gumija, hanem a felfüggesztése is...(gondolom én... nem vagyok egy nagy autózseni:D)

Nemsokára(remélhetõleg) fotózok én is! ;)

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
nem, ez nem olyan, de mindegy.

hauser65

hauser65

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
Ha a kettõt ötvözöd, az az igazi aszfaltbetyár :)
KTM forever