Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Please log in to reply
19084 replies to this topic

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts
nem rossz ez és talán nem akarják mindenáron ellopni. egy kritikai észrevételem lenne: a hátsó kereket nem tolnám hátra koppig, hogy lehessen korrigálni a láncnyúlást

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Ez egy kicsit eltér majd a sok szép drága bringától, de gondoltam kell ilyen is. Nõvéremnek volt egy csuda Schwinn Csepel bringája. Semmit nem fogó kanti fékek, sis váltó, szóval egy alap, dög nehéz (gagyi) monti, amivel eltekerni a városba felért egy edzéssel. Az utóbbi években már csak én használtam esõs idõben, mert tesóm Szegeden tanul, amikor hazajött meg nem bringázott. Úgy hozta a sors, hogy most már szüksége van bringára Szegeden, így megkért, hogy szerezzek neki egyet. Én inkább megpróbáltam a régi bringájából egy tekerhetõbb, élvezhetõbb bicajt csinálni. Hát, sikerült. Lejöttek a felesleges cuccok, mint a csomagtartó, kitámasztó(k),váltók, így a váltókarok is, ment rá aszfalt gumi, V-fékek, és a végére majdnem 3 (!!!) kg-mal lett könnyebb. No jó pár munkaóra, festés, és a "kis" súlyveszteség után így néz ki:
Elõtte:
[IMG][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/110409/P1110368_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/IMG]
Utána:
[IMG][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/110409/P1110779_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/IMG]
Még két kép: 1 2

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

Olasz bringa Campával! :) Bejövõs! :):):)

Na jah, amúgy váznagyság kérdése.. 166-omhoz 51,5 váz eleinte nekem is nagynak tûnt, ameddig hozzá nem szoktam a helyes tartáshoz, addig volt nyereggel is gond, hogy mint ha nagyon hátul lenne, meg azzal is, hogy a stucni hosszú. Azt most már kényelmes.

Ahh enyémnél meg az a kék szín ami megõrjít annyira el van találva. :D

The D

The D

vendég

• fórumtag
  • 102 posts
Olasz bringa Campával! :) Bejövõs! :):):)

Komoly dolog nem változott mostanában, de hamár lefényképeztem gondoltam berakom:)
Feltöltött kép
(nagyban: http://m.blog.hu/ke/...G_5554kicsi.jpg)
kerekek még idén cserélõdnek, jövõre meg a szettet szándékozom "frissíteni"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
en csak nem szeretek annyira nyujtozkodni. nekem 177centihez van 54es vazam, meg 90es stucnim. es a hatranyulo nyeregcsovet is le fogom cserelni egyenes fejure. de nem hiszem hogy ennel kisebb vaz kellene. csak nem vagyok versenyzo :P
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
A 120as stucni országúton az alap. A rövidebb jelenti, hogy nagy a váz.

A sebesség mindent megold.

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 posts

hany centi magas vagy?

182 körül

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
hany centi magas vagy?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 posts

pofás, de tényleg jobb lenne egy nagyobb váz...

Hm. Lehet csak megszokás kérdése, de volt ezelõtt már egy 56os klasszikus geo-s vázam(a Viner 54es slooping) azon sehogy nem éreztem magam jól, derekam is fájt valahogy sehogy sem akart kényelmes lenni. Próbáltam már 56os Cervélot(igaz csak 10km-en át) de az sem
volt az igazi. Nem azt mondom, hogy ez a tökéletes váz számomra, de az eddig próbáltak közül ez a legkényelmesebb(és már a tesztkörön is az volt). Jövõre azért majd elkezdek nézelõdni az apróban;)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

(es nagyobb vazat mikor veszel? o.O )

pofás, de tényleg jobb lenne egy nagyobb váz...
viszont a nagyobb vázaknak idiótán nagy a fejcsõ hossza. az én 58-as vázam is bután néz ki :(

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Höhöhö, citromsárga színe miatt nekem kinézetre abszolút bejön. :D Meg amúgy se rossz. :P

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
csak a kihuzott nyeregcso meg a szemre 120-as stucni miatt mondtam. amugy pofas gep

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 posts

Nem most mivel full kényelmes;)
(am a kép csalóka, dombról fentrõl/oldalról csináltam, ekkora különbség nincs alapból)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
de jó h ezt nem irtam le ;)

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 posts
Komoly dolog nem változott mostanában, de hamár lefényképeztem gondoltam berakom:)
Feltöltött kép
(nagyban: http://m.blog.hu/ke/...G_5554kicsi.jpg)
kerekek még idén cserélõdnek, jövõre meg a szettet szándékozom "frissíteni"

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts

A második kép nagyon ott van!Grat!

nekem is az jön be, de a bringa sem rossz
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 posts
  • LocationMecsek
A váz nem egy csúcsmodell, de nagyon meg van vele elégedve és az lenne az utolsó amitõl megválna!
A villa egy Axon RL-D ami elég jól végzi a dolgát!
A hajtómûvet meg muszáj lesz cserélni, mivel a gyári Truvativ már kopott!

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 posts

Feltöltött kép

Feltöltött kép

A második kép nagyon ott van!Grat!

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
És az nem fogja zavarni, hogy a hajtómûve jó kétszer annyiba kerül, mint a váz? :) Nem tudom, én anno mindig a teleszkóppal és a vázzal kezdtem, aztán cserélgettem az alkatrészeket. Persze ízlések és pofonok.

A fehér nyereg-nyeregcsõ sok lenne együtt, a kettõ közül csak az egyiket cseréljétek fehérre (szerintem).
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"