Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Please log in to reply
19084 replies to this topic

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

Ami eddig fix belõle. A sok 44-32-22/11-32 után más a 36-22/11-25, de olyan, mint vártam. Bejövõs.

Feltöltött kép

Miért van teljesen a papucs végére tolva a kerék?

Gardner03

Gardner03

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 posts
Egy hete nekem is lett egy ilyen suhanósom. Lehet egy ideig én is hanyagolni fogom a montit.

https://picasaweb.go...053934701/Rose#

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts

szép, elit, kell:D

Nekem is, nekem is!!
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Magura Louise BAT nagyon jó és erõs fék, egyetlen, de annál nagyobb gondom akkor volt, mikor megcsavarodott a bicajom hátulja valamitõl (gõzöm sincs, hogyan, esni soha nem estem vele, nem durvultam stb.), és iszonyúan visított, valamint nem fogott jól ilyenkor. De azt orvosolta a bicajom garanciális javítása (tám- és láncvilla csere, utóbbi megrepedt). Ezt leszámítva a 7.5-8e km alatt gyakorlatilag semmi gondom nem volt a fékkel. Próbáltam ezen kívül Hayes Stroker Trailt például, az érezhetõen kevésbé adagolható és a fékerõ sem az igazi - persze csak ehhez képest. Viszont egy új Avid Elixir 5 szerintem eléggé "tudja", amit a Magura Louise, azt kell, hogy mondjam.
Fékbetétbõl a gyári Magura Performance és a másik fajta betét is méregdrága (6500 HUF körül/db!), ezért én BBB -t használok, ami szerintem van, vagy legalább is közel olyan jó, mint a gyári, és kb. fele az ára.

érdekes nekem a régi luisa fr volt, az gyári betéttel istenkirály volt (de kopott is a betét mint a veszedelem) kék bbb-vel viszont egy köpedék lett.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,326 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

zscs: fékekkel kapcsolatban mi a tapasztalatod?

Magura Louise BAT nagyon jó és erõs fék, egyetlen, de annál nagyobb gondom akkor volt, mikor megcsavarodott a bicajom hátulja valamitõl (gõzöm sincs, hogyan, esni soha nem estem vele, nem durvultam stb.), és iszonyúan visított, valamint nem fogott jól ilyenkor. De azt orvosolta a bicajom garanciális javítása (tám- és láncvilla csere, utóbbi megrepedt). Ezt leszámítva a 7.5-8e km alatt gyakorlatilag semmi gondom nem volt a fékkel. Próbáltam ezen kívül Hayes Stroker Trailt például, az érezhetõen kevésbé adagolható és a fékerõ sem az igazi - persze csak ehhez képest. Viszont egy új Avid Elixir 5 szerintem eléggé "tudja", amit a Magura Louise, azt kell, hogy mondjam.
Fékbetétbõl a gyári Magura Performance és a másik fajta betét is méregdrága (6500 HUF körül/db!), ezért én BBB -t használok, ami szerintem van, vagy legalább is közel olyan jó, mint a gyári, és kb. fele az ára.

Irritum

Irritum

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
Ami eddig fix belõle. A sok 44-32-22/11-32 után más a 36-22/11-25, de olyan, mint vártam. Bejövõs.

Feltöltött kép

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Jó kis bringa ez a Cube. Idén én is szinte csak országútival járok. Milyen kerékszettre tervezed cserélni a Fulcrum-ot?
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
este van már, nem jók a fényviszonyok de õvele barátkozom.
õ egy Cube Agree GTC karbon országúti, full 105-ös szettel (tripla)
ami nem gyári rajta, az a fehér agyonhasznált Flite és az egybekarbon Pro Stealth Evo kormány/kormányszár
a nyereg biztosan módosulni fog (színben jobban passzolóra) és úgy érzem a Fulcrum Racing kerékszett is könnyebbre lesz cserélve, ahogy a szines Stelvio abroncsok is.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
szép, elit, kell:D

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
Lekerült a görgöröl, új gumák, hátul Larsen TT 2.0 (jó balonos) elöl NN UST 2.1
Feltöltött kép

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
egész dekoratív lett :)

TonTomika

TonTomika

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Sziasztok!

Kb 4 éve nem ültem bringán, holott anno elég sokat bicóztam. Egy ideje már morfondíroztam rajta, hogy újra talpra állítsam a régi bringám, -közben volt egy kis kitérõ, vettem egy vázat, de végül nem lett a projectbõl semmi, eladtam - és ennek úgy érzem most jött el az ideje. A feltámasztásra fordítható büdzsé elég szûkös, nem lesz itt semmiféle hidraulikus tárcsafék és egyéb huncutságok, ellenben megpróbálom úgy kialakítani, hogy illeszkedjen a stílusomhoz. Szeretem a kék-fehér színkombinációt, minden jó amiben van egy kis finn!

Egy 2003-as Magellan Hydra acél vázam van, eleinte még csak pár dolgot akartam kicserélni rajta, aztán elindult a golyó. Mára lett hozzá egy gyönyörû kerékszett egyik jó barátom közremûködésével, majd egy szép kormány és stucni (a képen ezek még nincsenek) innen, a Bikemag apróról.

A többi pedig legyen egyelõre titok-homály. :)

Magellan Hydra '03 - Reborn

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
E?
IMG_0011 | Flickr - Photo Sharing!

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 posts
sorry, már nem fért bele
Feltöltött kép

Kap majd új színt is, de többet nem akarok elárulni még. :)

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 posts
Lomtalanítás volt, így ennek apropóján kiürítettem az én rekeszemet, és elõkerült valami, ami beindította a fantáziám. :) Nem nagy dolog, de ki lehetne belõle hozni valami jót. Elég jó ötletek kaptak szárnyra a fejemben az utóbbi 2 napban. :)

http://farm6.static....b595a360_b.jpg/

sorry ha nálatok sem jelenik meg a kép, pedig most töltöttem fel, és public... hogyha reggel se jó, akkor felteszem újra.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,262 posts
passz, bocs.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Lacika

Lacika

vendég

• fórumtag
  • 229 posts

Az Anthem még mindig übergyönyörû! Saját márkás cuccokat rá (Giant kormány, nyeregcsõ stb.), hogy erõsítsük a brandet :)

Na ezeket tuti nem giant-re cserélem, ha egyszer sor kerülne rá :)
Ésszerû lenne a thomson nyeregcsövet bármire is lecserélni? vagy egy sycros kormányt és stucnit? :D nem hiszem

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts
Az Anthem még mindig übergyönyörû! Saját márkás cuccokat rá (Giant kormány, nyeregcsõ stb.), hogy erõsítsük a brandet :)

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,013 posts
Ez valami wonderful:)
"Ride today, heal tomorrow"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nagyon szep a kek anthem. gratula!
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F