ononenal most nem is latok acelvazat.
van amire még nem tudok válaszolni, mert ma hoztam el a szervízbõl és csak hétvégén lesz kipróbálva
1. Egy Canyon Nerve AM 140mm-es össztelós után lett ez a váz. Rájöttem, hogy az nem nekem való.. közel se használtam ki annyira, mint amire tervezve van. A Canyon után lett egy országúti, aztán a télen gondolkodtam, hogy a megmaradt alkatrészek köré kellene építeni egy montit túrázgatni, maratonozni... semmi durvulás. Azért lett 29 és acél mert elvileg komfortosabb lesz és a tervezett igénybevételre megfelelõ lenne.. majd kiderül. Az OnOne pedig azért, mert a lehetõ legolcsóbb és színben passzol az országútihoz. Egy Niner SIR-nek jobban örültem volna csak az vagy háromszor ennyibe kerülne.
2. Erre nem tudok még válaszolni. Átütõs villám még nem volt, az elõzõ telóm egy Fox Talas 140-es volt gyorszárral. Igazából egy 20mm-es Rebát vagy egy Foxot szerettem volna. A Reba nehezen beszerezhetõ , a 20mm-es változattal voltak problémák ebbe se szerettem volna belefutni, arról nem is beszélve, hogy ehhez képest másfélszer annyi az ára. A Foxos változat meg azért esett ki gyorsan mert az árából 2 Manitout lehet venni.
3. A Flow is hosszas gondolkodás eredménye volt. Átolvastam rengeteg külföldi fórumot az Arch vs. Flow témában. Bár a súlyomhoz elvileg megfelelõ lenne az Arch is úgy voltam vele, hogy a +100 gramm a két keréken nekem nem számít... fõleg, hogy az egész bringa egy nehéz acélvázra épül.