a rugos tagon kivul... en a forgaspontokat probaltam mindig tisztan tartani (ecsettel pl). neha nem art szetszedni, es ellenorizni a csapagyak mennyire koszolodtak el, es nem art egy nyomatekkulcs sem a beallitashoz. kb ennyi, inkabb a rugostag evenkenti olajcsereje idoigenyesebb ismerve a hazai allapotokat.
a sok allitgatas, ami nem hianyzikaz allithato nyeregcsovel megspekelve, kicsit mar sok volt a kallantyu, tekerentyu, amit hegyrol le, meg fel allitgattam folyamatosan (pedig onmagaban mindegyik baromi jo). most orulok, hogy eleg a valtassal meg a fekezessel foglalkozni. hosszabb tavon nem csodalkoznek, ha allmountain-enduro vonaltol felfele maradna meg ez az ossztelos dolog. nem egyertelmuen szukseges es elonyos egy xc-maraton gepen. kivancsi leszek, hogy 10 ev mulva milyen gepek lesznek, hogy kerul helyere az ossztelos es 29er dolog.
köszi a tippeket, majd odafigyelek ezekre. õszintén szólva én sem szoktam állítgatni, lockolni. nekem nem számít, hogy mennyi idõ felérni a hegyre, meg hogy mennyire fáradok. nekem ez is edzés, szeretek elfáradni, nekem az is szórakozás. ezért aztán az elsõ telót sem lockoltam sosem a mászásoknál, nagyon ritkán, ha durván ki kellett állni és úgy megpörgetni egy-egy rövid de nagyon meredek emelkedõt. különben is az a dolga hogy mozogjon
a 29er-rõl meg csak annyit, hogy nekem õszintén szólva nagyon nem teszenek. valahogy hülyén néznek ki ezek a nagy kerekek egy montin. bár biztos k. jó meg minden, de akkor is... ha nem szerelem elsõ látásra, mint ez a giant váz, akkor megette a fene

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére