Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19037 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
attol fugg mit akarsz csinalni. ismerek olyan versenyzot aki fullmerev karbon montival megy es Furious Fred-ek vannak fent neki.

amugy a legtobb ismerosom schwalbeval megy, racing ralph vagy nobby nic vagy ezek kombinacioja. de ez nem reprezentativ felmeres eredmenye :)

es nem esik mindig az eso, de a ho meg szinte alig.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
egyfele garniturat hasznalok egesz evben (porostol sarosig), viszont probaltam megkeresni azt amelyik szamomra a megfelelo. vagyis pontosabban amelyikkel mar volt tapasztalatom, es legjobban tetszett (rara+roro). innen indult ki az egesz, hogy mi lenne az a gumi, ami angliaban egesz evben jo. nem tudom honnan vettetek, hogy en cserelgetni akarom. a nicet (meg barmi mas schwalbet) nehogy mar ugy allitsatok be, mint a legtingilangibb kommersz gumit - az egyik legjobb allrounder, tapadasahoz merten jo gordulessel es sullyal, dragan.

az olcsot meg a bringa ertekehez irtam: egy 500e ftos bringan egy 20e ftos alkatresz nem tul feltuno, meg akkor sem, ha rohadt sok penz ez egy szaros gumiparert (az 500 is sok egy bringaert ebbol az aspektusbol).

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

kell venni egy garnítúra nobby-t, az kb mindenre jó. és még kibirható tán árilag is. 4K-t simán elmegy hátsó keréken is, átlag bringás úgyse megy többet/év, következõ tavasszal az elsõt fel kell patintani hátra, venni elõre egy újat.....etc

Pontosan, "nem tudok bringázni", de a NN tökéletes tapadás szempontjából elõre. A gördülési ellenállás meg nem érdekel.

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
+3!

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 hozzászólás

Off. Krizsák Janival szoktam néha tekerni és embertelen,h mennyire kopott gumikkal is mennyivel jobban megy mint én. Sõt. Még hátsó defekttel is gyorsabb egy kicsit Schladmingban. :D

Emléxem, Gyõzõt is lenyomta defekttel, õ pedig tiszta ideg volt, h ez nem lehetséges XD

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
+2!

A sebesség mindent megold.

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Off. Krizsák Janival szoktam néha tekerni és embertelen,h mennyire kopott gumikkal is mennyivel jobban megy mint én. Sõt. Még hátsó defekttel is gyorsabb egy kicsit Schladmingban. :D

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 hozzászólás

aki tud bringázni az elmegy talicskagimval is kb bárhol, aki nem annak meg lehet akár 10 féle is, egyik sem lesz tökéletes soha

+1!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
kell venni egy garnítúra nobby-t, az kb mindenre jó. és még kibirható tán árilag is. 4K-t simán elmegy hátsó keréken is, átlag bringás úgyse megy többet/év, következõ tavasszal az elsõt fel kell patintani hátra, venni elõre egy újat.....etc
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Tigger és Andris megmondták a frankót ismét! ;) Én is így gondolom.
2-3 garnitúra gumi azért nem 2 Forint és nem is tartós alkatrész... Vagy tud bringázni az emberke, vagy nem. ;)

a múltkor a pilisben találkoztam rabbit kollegával. két szarrá kopott schwalbe volt a bringáján. néztem is magamban nagyot, hogy na ezzel hogy fog lemenni. hát úgy ment vele, hogy egy idõ után már a hátát sem láttam. itt jöttem rá, hogy aki tud, annak majdnem mindegy. de addig viszont szerintem el kell jutni, és ott meg talán már nem annyira mindegy. ezért agyal sokat a magamfajta kezdõ montis a gumikon.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Tigger és Andris megmondták a frankót ismét! ;) Én is így gondolom.
2-3 garnitúra gumi azért nem 2 Forint és nem is tartós alkatrész... Vagy tud bringázni az emberke, vagy nem. ;)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

azert gondolom nektek sem mellekes, hogy mivel mentek? persze, mindegyiket lehet toleralni, es tekerni vele - en is elmegyek a 35os semislickel ott, ahol a "rendessel" szoktam, de azert nem ua. szerintem a gumi az egyik legfontosabb alkatresz a bringan. raadasul a bringa egesz ertekehez viszonyitva meg csak nem is draga.

tavaly (meg idén is) egy pár gumival versenyeztem végig a szezont. minõségi gumik voltak, elmentem velük mindenhol.

az állításod pedig hülyeség! ha sz@r gumit veszel, akkor persze hogy nem drága, de akkor mindegy, mert maga a gumi minõsége sz@r. ha pedig drága gumit veszel - mondjuk 6-8 ezer forintért darabját és felkészülsz mondjuk 4-5 útminõségre, akkor máris nem olcsó...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
azert gondolom nektek sem mellekes, hogy mivel mentek? persze, mindegyiket lehet toleralni, es tekerni vele - en is elmegyek a 35os semislickel ott, ahol a "rendessel" szoktam, de azert nem ua. szerintem a gumi az egyik legfontosabb alkatresz a bringan. raadasul a bringa egesz ertekehez viszonyitva meg csak nem is draga.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
aki tud bringázni az elmegy talicskagimval is kb bárhol, aki nem annak meg lehet akár 10 féle is, egyik sem lesz tökéletes soha
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

es egesz evet tekintve mi a tipikus, ha pl egy mindenes gumit szeretnek, es nem folyamatosan cserelgetni?

jaj, ne kezdjük már megint a gumikérdést! fõleg ne országspecifikusan :S

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
es egesz evet tekintve mi a tipikus, ha pl egy mindenes gumit szeretnek, es nem folyamatosan cserelgetni?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

azert kerdeztem, mert nem tudom.

Nem mindig. Ott is van aszály és mértek már 40 C fok körüli hõmérsékletet.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Én azt hallottam, hogy pontban 5-kor mindenki teázik, a kaja szar, Londonban átláthatatlan szmog van és az üzletemberek keménykalapban járnak.

azert kerdeztem, mert nem tudom.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

angliaban mindig ilyen azott, nyalkas a talaj?

Én azt hallottam, hogy pontban 5-kor mindenki teázik, a kaja szar, Londonban átláthatatlan szmog van és az üzletemberek keménykalapban járnak.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Hozd haza :) Nálunk speciel vagy 2 hónapja nem esett 1-2 milliméternél több esõ... Kipróbálnám milyen az Ibis-hoz képest, esélyes volt egy ilyen 575 is. Egyébként még mindig jól néz ki. Volt egy minden alkatrészt tartalmazó tömeg adatos táblázatod, azt megosztanád ismét?
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"