Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Please log in to reply
19037 replies to this topic

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

Írtam errõl egy cikket. Ha ügyes vagy megtalálod a neten.

Egyébként PBG kb kétszer akkora teljesítményt tud testsúlykilogrammonként, mint te. Ezért teljesen más áttételek használ.

nem arra vagyok kivancsi, hogy hozzam kepest milyen atteteleket hasznal - mar csak azert is ertelmetlen lenne, mert ehhez az osszeveteshez ugyanaz a terep is kellene - hanem hogy valtoznak a valtasi szokasai.

amugy honnan tudod, hogy mekkora ero lakozik a labamban? :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

szep bringa lesz :) ugy latszik tenyleg igazam volt, hogy rovid lesz az a nyeregcso... nem lett tul hosszu ezzel a stucnival?

eddig 3 tanyeros rendszert hasznaltal? kivancsi leszek, hogy mi lesz a tapasztalatod a 2x10es rendszerrel. olyasmi erdekelne, hogy mennyi attetelt hasznalsz hatul, illetve, hogy praktikusabb e valtasi szempontbol. milyen tanyerokat raktal ra, illetve hogy alakul a lancvonal? ugy latom ez meg 770es hajtokar.

Írtam errõl egy cikket. Ha ügyes vagy megtalálod a neten.

Egyébként PBG kb kétszer akkora teljesítményt tud testsúlykilogrammonként, mint te. Ezért teljesen más áttételek használ.

A sebesség mindent megold.

Kerényi Z

Kerényi Z

vendég

• fórumtag
  • 17 posts

zsír! gratulálok!
a minute villa nem túl magas bele?

apropó Specialized.
mutattam már, hogy mit szereztem néhány hete?

Posted Image

Gyönyörû, egy ilyesmi még tervben van :) Nem magas, 110-140-ig lehet állítani, le van tekerve 110-re, nem érzem magasnak. nem hiszem, hogy óriási különbség lenne egy 100 millishez képest, gondoltam már a cserére, de annyira szeretem a formát, meg a mozgása is tetszik, hogy marad :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

gyûjtöd a speci vázakat ? :)

nem, csak ezek ilyen "kihagyhatatlan" vételek :)
Vikinek van egy, ami Rajtad keresztül jött, nekem van egy Tricross meg most ez. (de még nem tudom mi lesz ennek a sorsa. egyelõre csak van)
cipõbõl van sok: kettõnknek összesen 7 db Specialized cipõnk van otthon...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
gyûjtöd a speci vázakat ? :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Posted Image
Hát ez az én kis Specim, jelenlegi állapotában. 99%-ban elégedett vagyok vele, még Thomson stucni, Bontrager bandázsból markolat, X0 váltókarok és Magura Marta vagy Luise fékek vannak tervben.

zsír! gratulálok!
a minute villa nem túl magas bele?

apropó Specialized.
mutattam már, hogy mit szereztem néhány hete?

Posted Image

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Kerényi Z

Kerényi Z

vendég

• fórumtag
  • 17 posts
Posted Image
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

Hát ez az én kis Specim, jelenlegi állapotában. 99%-ban elégedett vagyok vele, még Thomson stucni, Bontrager bandázsból markolat, X0 váltókarok és Magura Marta vagy Luise fékek vannak tervben.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
szep bringa lesz :) ugy latszik tenyleg igazam volt, hogy rovid lesz az a nyeregcso... nem lett tul hosszu ezzel a stucnival?

eddig 3 tanyeros rendszert hasznaltal? kivancsi leszek, hogy mi lesz a tapasztalatod a 2x10es rendszerrel. olyasmi erdekelne, hogy mennyi attetelt hasznalsz hatul, illetve, hogy praktikusabb e valtasi szempontbol. milyen tanyerokat raktal ra, illetve hogy alakul a lancvonal? ugy latom ez meg 770es hajtokar.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,027 posts
tetszik az emd, de a végig házban vezetett, kötegelõzött h.váltó bovden meglehetõsen bazári megoldás.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Posted Image

Köszönöm mindenkinek a segítségét, aki hozzájárult az elkészültéhez!

Tömegadatok: https://docs.google...._US&pli=1#gid=0
Addig nem akarom feltenni az ESI Chunky markolatot, meg méretre vágni, amíg ki nem tapasztaltam, hogy milyen szélesre kellene levágni a most 710 mm-es kormányt. :) Meg ez a 350 mm-es Pro Vibe nyeregcsõ is kb. 1 cm-rel túl van húzva, de már úton van a 400 mm-es Bontrager XXX. ;)

Teljes alkatrészlista hamarosan.

További képek: ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

Bögre

Bögre

vendég

• fórumtag
  • 208 posts

2007-es a váz, a speci mudflap pedig ráfaragható, ugyanilyenem volt, és mudflap volt rajta.

Koszi az infot, mudflap legalabb konnyen beszerezheto. Mennyire vedte hatekonyan a dzsuvatol a tagot?

Akkor tuti nem Houston, Texasban vagy, ha a jóidõt várod. :)

Sajnos nem, de ha ott lennek, akkor meg a bringa hianyozna. :) (a munkam miatt havonta valtozik, hogy epp hol)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Koszi mindenkinek!

A vaz 16" -os, en meg 171cm vagyok ezert perpill igy, 100 -as stucnival tunik kenyelmesnek. Sarvedo meg tervben van, de a vazhoz tartozo gyari nekem tulsagosan nagynak tunik es nem tetszik. Egyebkent se nagyon talaltam ebayen, szoval megprobalok majd valamit belefaragni. Ha van esetleg tipped, mit lehetne raapplikalni, azt szivesen vennem. En a Speci mudflap -jere gondoltam...

Fekeket online vasaroltam, nem szamitottam ra, hogy ennyire rikito lesz. Egy darabig igy marad, vagy ha sikerul osszeraknom az otthon kallodo formula k18 -at akkor lecserelem. Kolteni egyelore nem szeretnek erre. Vegul is a lenyeg, hogy mukodjon. :)

2007-es a váz, a speci mudflap pedig ráfaragható, ugyanilyenem volt, és mudflap volt rajta.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Meg regebben lattam itt Rob Stereo -jat, ami nagyon megtetszett es eldontottem, lesz egyszer nekem is egy... Kicsit sokaig tartott, de elkeszult. Mar csak a jo ido hianyzik. :)

Akkor tuti nem Houston, Texasban vagy, ha a jóidõt várod. :)

Bögre

Bögre

vendég

• fórumtag
  • 208 posts

http://forum.bikemag...tml#post1120281
http://forum.bikemag...tml#post1122928

Koszi, ez mondjuk eleg kiabrandito, annak fenyeben, hogy a merevfarura is jo lenne valami fek...

Nagyon jó kis gép ez, gratulálok hozzá!
A fékkarnál a piros tényleg rikítós kissé, de nem vészes. Fontosabb a megbízható mûködés, minden más - szerintem - sokadrangú szempont. Ha zavaró, maximum fekete szigetelõ szalaggal valamennyire leburkolod a piros részt és kész. :-)

Meseszep lenne szigszalaggal. :D

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

Kiszabott szép az a giant! Fehér nyereg helyett feketét rá és álomgép! :D

visszaraktam ra a rocket vot, mert hosszabbtavon a charge torte a seggem (varosban meg mindig szeretem). bocs, mobilos kep.

Posted Image

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Ha zavaró, maximum fekete szigetelõ szalaggal valamennyire leburkolod a piros részt és kész. :-)

es akkor nem csak ronda hanem igenytelen is lesz :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

Meg regebben lattam itt Rob Stereo -jat, ami nagyon megtetszett es eldontottem, lesz egyszer nekem is egy... Kicsit sokaig tartott, de elkeszult. Mar csak a jo ido hianyzik. :)
Picasa

Nagyon jó kis gép ez, gratulálok hozzá!
A fékkarnál a piros tényleg rikítós kissé, de nem vészes. Fontosabb a megbízható mûködés, minden más - szerintem - sokadrangú szempont. Ha zavaró, maximum fekete szigetelõ szalaggal valamennyire leburkolod a piros részt és kész. :-)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
na es igy valahogy :)

szerintem semmi baj a piros fekkarokkal amugy.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts

Rossz tapasztalatok, vagy miert?
Mondjuk kulonosebben nem zavar az avid rikito piros szine, szoval a legvaloszinubb folytatas az, hogy marad.

http://forum.bikemag...tml#post1120281

http://forum.bikemag...tml#post1122928

Bögre

Bögre

vendég

• fórumtag
  • 208 posts
Rossz tapasztalatok, vagy miert?
Mondjuk kulonosebben nem zavar az avid rikito piros szine, szoval a legvaloszinubb folytatas az, hogy marad.