Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Ki milyen bringával nyomul?
Indította
Endroo
, 2006. január 10. 21:43
Írta 2012. január 25. - 23:38
Angol ebay-rõl, tamaska hathatós segítségével, mivel magyar címre nem küldött az eladó. Egyben volt a bringa, írtam a vázra egy árat, és szerencsém volt, megbontotta. Ráadásul karcmentesen jött
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Írta 2012. január 25. - 23:23
[quote name='Gabe84']Bikes Evolution (2000-2011), hirtelen jött ötlettõl vezérelve. Aki unja, attól bocs. Elvileg kicsikben rakja ki, tehát a sok képpel nem rongálom az oldalt. I hope you enjoy 
nagyon szép bringák, egytõl egyig. ez az utolsó kettõs mindent visz. az Ibis vázat milyen módon sikerült beszerezni? gondolom külföldrõl.
nagyon szép bringák, egytõl egyig. ez az utolsó kettõs mindent visz. az Ibis vázat milyen módon sikerült beszerezni? gondolom külföldrõl.
Írta 2012. január 25. - 21:18
Írta 2012. január 25. - 14:35
a trance mellett hamar helyet talált egy újabb xtc, rövid ideig merev villával

kis ideig volt egy polar x is, amolyan trail felfogásban.

volt konám is

régi álmom vált valóra a '98-as évjáratú cruxszal...

ismét volt össztelósom egy rövid ideig. konkrétan a terasznál messzebb nem tekertem vele.

...a rég crux koránt sem jött be annyira, mint reméltem. nem úgy, mint az általam korábban némiképp lenézett antique, aminek nagyon örülök, hogy megvettem.

és a vicces nevû kanadai csoda, a cove
kis ideig volt egy polar x is, amolyan trail felfogásban.
volt konám is
régi álmom vált valóra a '98-as évjáratú cruxszal...
ismét volt össztelósom egy rövid ideig. konkrétan a terasznál messzebb nem tekertem vele.
...a rég crux koránt sem jött be annyira, mint reméltem. nem úgy, mint az általam korábban némiképp lenézett antique, aminek nagyon örülök, hogy megvettem.
és a vicces nevû kanadai csoda, a cove
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2012. január 25. - 14:29
akkor én is (1998-2012, a korábbi cheyenne mustang és california limited
nincs dokumentálva:) )
a legelsõ "komoly" montim, egy'98-as boomer. a képen lévõ állapot az utolsó, mielõtt észrevettem a fejcsõn lévõ repedést

a boomert egy merida követte, került rá bomber, magura marta tárcsafék és kilenc fokozat

a meridát egy xtc váltotta, ez már tényleg jó bringa volt, fõleg az elsõ - a trance miatti - bontás elõtti idõkben, rebával. a képek az összeépítés utáni és a végleges bontás elõtti állapotot tükrözik.

az xtc cuccait a trance örökölte

folyt köv...
a legelsõ "komoly" montim, egy'98-as boomer. a képen lévõ állapot az utolsó, mielõtt észrevettem a fejcsõn lévõ repedést
a boomert egy merida követte, került rá bomber, magura marta tárcsafék és kilenc fokozat
a meridát egy xtc váltotta, ez már tényleg jó bringa volt, fõleg az elsõ - a trance miatti - bontás elõtti idõkben, rebával. a képek az összeépítés utáni és a végleges bontás elõtti állapotot tükrözik.
az xtc cuccait a trance örökölte
folyt köv...
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2012. január 24. - 23:16
Írta 2012. január 24. - 21:13
Szerintem a legtöbbet futott alkatrészem kilométerben
Idõben a Gt többet futott, nem tudom lesz-e bringám (monti) még egyszer 5 évig.
Írta 2012. január 24. - 21:02
Nagyon szépek, fõleg a z Epic. A shimano tárcsaféket gondolom rendesen elhasználtad
Írta 2012. január 24. - 20:53
Írta 2012. január 22. - 21:00
Írta 2012. január 22. - 20:19
én ezzel
nyomulok.
Szép!!, és gondolom szuper is. Ez ugye egyedi építés? Szívesen kipróbálnám, a trekking és outi után biztos fura élmény lenne. :-)
Ridley Noah Fast
Írta 2012. január 22. - 15:21
nem cseréltek elég gyakran bringát
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2012. január 22. - 15:14
Én is így csináltam a váznál, csak én az egyes gombot nyomom, ami a banán!
Írta 2012. január 22. - 15:03
Ha nagy ritkán mérek, beugrok a sarki ABC-be, hitelesített grammos mérlegük van az önkiszolgáló zöldségespultnál. Raktam már rá váz/villa kombót is, mielõtt észbe kaptak. Ki is nyomtatja kis matricára. A "citrom" gombot szoktam nyomni
Bazze :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2012. január 22. - 15:01
Írta 2012. január 22. - 14:37
Ha nagy ritkán mérek, beugrok a sarki ABC-be, hitelesített grammos mérlegük van az önkiszolgáló zöldségespultnál. Raktam már rá váz/villa kombót is, mielõtt észbe kaptak. Ki is nyomtatja kis matricára. A "citrom" gombot szoktam nyomni
Írta 2012. január 21. - 16:27
Írta 2012. január 21. - 11:05
1000huf alatt lehet ebayrol, vagy dealextremerol rendelni ilyen kampos meroket. en is vettem egyet
Írta 2012. január 20. - 22:38
Rendelj ilyet olcsó és ingyen a posta teljesen jó.
DIGITAL HANGING SCALE - Free Shipping - DealExtreme
DIGITAL HANGING SCALE - Free Shipping - DealExtreme
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2012. január 20. - 21:59
Egy ilyen "mérleg" nekem is kellene
Az országútim súlyáról pl lövésem sincs.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére