Sala, olvass:) a canyon nem Gabe-é.
lefty meg perverz egy dolog, de lesz egyszer nekem is.
Csak szervizelni ne kelljen, mert akkor már kevésbé õszinte a mosolyod.
Sala, olvass:) a canyon nem Gabe-é.
lefty meg perverz egy dolog, de lesz egyszer nekem is.
Sala, olvass:) a canyon nem Gabe-é.Gabe dögöljé meg
. Neked hogy vált be a hammerschmidt? bokacsontodat nem kurtad még oda párszor? Neked is nehéz tekerni?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Koszi a valaszokat, ma is okosabb lettem.
OFF. Megmondjátok nekem hogy ezek az 'egyvállas' villák azon kívül hogy könnyebbek miben jobbak a normálnál?
Mostanában elég sok gépben láttam de nem jövök rá...
OFF. Megmondjátok nekem hogy ezek az 'egyvállas' villák azon kívül hogy könnyebbek miben jobbak a normálnál?
Mostanában elég sok gépben láttam de nem jövök rá...
Itt a beígért Canyon. Elvileg gyári a kormányt kivéve. A képek mobillal készültek, szóval nem világmegváltó minõség.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Gondolom hogy a leérkezõnek a 'tetejéhez' odavágja a bringát.
Szoktam látni J.-hegy körül egy DH-s srácot, aki idei Nerve AM-mel megy a többi DH-sal, fullface sisakban, protektorokkal stb. Az a Talas villa a 32-es becsúszókkal sem éppen erre a felhasználásra készült és a váz sem az az endurós szint (bár elég masszívnak tûnik), szóval felbukkanhat még a neten hasonló videó vagy fotók eltört Nerve AM vázról... Az állítható nyeregcsöves verziója van, ami ~2500 EUR. Ennyibõl kijött volna egy Strive ES7.0 állítható nyeregcsõvel vagy egy pár ajróval többért egy Torque TrailFlow, nem értem, miért kell DH-pályákon veszélyeztetni az ember testi épségét egy AM géppel...