Felkészítettem a holnapi DH-hoz.
Keresd a különbséget.
DH mód: 888 rcv, continental kaiser, 17,3 kg Enduro mód: 66 sl , schwalbe fat albert 15,4 kg
A láncfeszítõm görgõjében meghalt a csapágy. Szerintetek ki lehet benne cserélni a csapágyat?
Tán már szereltél lefty-t? Nekem kelleni fog.
Cartridge kiszedõ izém van, de a bontásához nincs spéci szerszámom...
rá tud nézni a Bringavilágban (Lefty-t nem tudom milyen mélységig,
Pécs környékén van egy nagyon ügyes srác, aki tisztességesen szervizel Cannondale villákat. Elküldöd neki a villát, meglesi mit kell tenni, mond egy árat (alacsonyat), utalod a pénzt, vissza posta. Fatty villákra a Demeter Zoli is rá tud nézni a Bringavilágban (Lefty-t nem tudom milyen mélységig, de szerszámai vannak) Itt minden van: PRICELISTCsak szervizelni ne kelljen, mert akkor már kevésbé õszinte a mosolyod.
Tán már szereltél lefty-t? Nekem kelleni fog.
Cartridge kiszedõ izém van, de a bontásához nincs spéci szerszámom...
Csak szervizelni ne kelljen, mert akkor már kevésbé õszinte a mosolyod.
Sala, olvass:) a canyon nem Gabe-é.
lefty meg perverz egy dolog, de lesz egyszer nekem is.
Sala, olvass:) a canyon nem Gabe-é.Gabe dögöljé meg
. Neked hogy vált be a hammerschmidt? bokacsontodat nem kurtad még oda párszor? Neked is nehéz tekerni?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Koszi a valaszokat, ma is okosabb lettem.
OFF. Megmondjátok nekem hogy ezek az 'egyvállas' villák azon kívül hogy könnyebbek miben jobbak a normálnál?
Mostanában elég sok gépben láttam de nem jövök rá...
OFF. Megmondjátok nekem hogy ezek az 'egyvállas' villák azon kívül hogy könnyebbek miben jobbak a normálnál?
Mostanában elég sok gépben láttam de nem jövök rá...
Itt a beígért Canyon. Elvileg gyári a kormányt kivéve. A képek mobillal készültek, szóval nem világmegváltó minõség.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"