Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Please log in to reply
19037 replies to this topic

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
Az i950 ota jo. ennek belet kapta az ujabb 900.

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
KS Cobra I900 Seatpost Review - BikeRadar
Ezt ma is gyártják. Max. kijavították a gyerekbetegségeket. Itt is agyon dicsérik, de a bajok hosszabb távon jelentkeztek. Akkor a tiétek már biztos javított verzió volt.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

Forest: Ne sajnáld a KS-t. Sok és komoly hibája van, állandóan anyáznál, hogy pénzt adtál érte.

melyik verziorol beszelunk? szvsz az a regi volt... az ujnak az egyik legpozitivabb az ertekelese az osszes allithato kozul. en fel evig hasznaltam minden gond nelkul, mongy en vigyaztam ra, haver egy eve gyuri, o viszont nem kimeli, szinten gond nelkul...

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Forest: Ne sajnáld a KS-t. Sok és komoly hibája van, állandóan anyáznál, hogy pénzt adtál érte.
Rebell: Milyen a Renthal stucni? Nagyon tetszik, csak még gyûjteni kell rá. Persze csak ha azt mondod, hogy jófajta. Nagyon jó, hogy feltetted a képeket az Enduro-ról, mert én is hátsó fék hossz bajban szenvedek és ez a megoldás igen szemrevalóra sikerült:-)

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts
klassz lett! :)

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

ezt most így hogyan és miért, ha szabad kérdezni?

Minden megvolt már hozzá, nagyrészt a Unit SS-felállásáról levedlett cuccok, csak vázszett kellett, hogy keréken legyen egy terep-SS is.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts
ezt most így hogyan és miért, ha szabad kérdezni?

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Vissza az alapokhoz:

http://deviantmtb.hu...986e26433f28837

Mégtöbb kép itt: On-One Inbred 29er Single Speed Limited Edition | deviantmtb - egyszeregy

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

A Canyonról jut eszembe :P
Rahmenbruch Canyon Nerve - IBC-TV auf MTB-News.de

én bírnám röhögés nélkül, õk jót szórakoztak rajta :)

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts

igy rairhatjak, hogy "xt" bringa :D

Jó,de akkor is. Elég lett volna,ha full deore és rádobnak egy slx h.váltót. Miért kellett ennyire megvariálni? :)

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
Régi Merida fully-k is "szoktak" ott. :-P

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
erdekes helyen torott el :)

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
A Canyonról jut eszembe :P
Rahmenbruch Canyon Nerve - IBC-TV auf MTB-News.de

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Eddig elégedett a srác a Reverb nyeregcsõvel, valóban elõnyös, hogy nem kell leszállni-felszállni minden domb tetõn... Képek ma nem lesznek Critical Mass-ra tandemmel jön :) A 160-assal a srác simán megy a dh pályán (ugorja a letöréseket is), mondjuk csak 20 mm-vel több, mint az Ibis, de erõsen túlépített az enyémhez képest. Elõvásárlási jogom van az Iodine kerékszettre, ha nem bírná a strapát :)
Én speciel nem szoktam állítgatni a nyeregcsövet, egy kicsit alacsonyabbra van állítva, mint az ideális lenne, így jó lefelé is.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
igy rairhatjak, hogy "xt" bringa :D

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
Nem vagyok speckó párti,lse sram párti,de ez valami FUCKING gyönyörû lett. Elfogadnám,ahogy van. :D
Az ibis se kutya,csak kár,h fehér a villája. :D

Sokáig volt az apróban egy kindshock állítható nyeregcsõ asszem 25 ezerért. Már bánom,h nem vettem meg. :( Újra meg nincs most pénzem(bár amúgy is sokallom a 40-60 ezret egy nyeregcsõért!) Valaki amúgy már letesztelte,h az esést,h bírja egy ilyen csõ? :D

Canyon-ról jöhet a kép! ;)

Na dicsekszem én is a legújabb játékszeremmel. Na jó. Igazából nem az enyém,hanem apum vette magának,de asszem majd lenyúlom idõnként. :D

Feltöltött kép
Feltöltött kép

Érdekes,h nem tárcsás deore agyakkal jött,slx hátsó váltó,xt elsõ,de alivio váltókarok és hajtókar. Sose fogom megérteni,h miért nem egy komplett deore szettet dobnak rá. :(

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Szvsz jobban tudnád irányítani egy Qr15 telóval és az eredeti kormánnyal mert fékezésnél sokat nem számít a kormány szélessége (az extrém példáktól eltekintve)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

hosszu lankas lejtokon is eleg par cmel lejjebb ereszteni a nyeregcsovet, es attol is annyival lejebb kerul a sulypontod, hogy sokkal stabilabbnak erzed a bringat a nagysebessegu kanyarokban, frankon be lehet ulni a cockpit moge. nalam nagyon megnovelte a biztonsagerzetet. mongy volt egy olyan hozadeka is, hogy most olyan helyeken is lemegyek a merevvel, ahol az ossztelossal sem nagyon mertem elotte. most mar el merem hinni, hogy le fogok jutni, meg tudom milyen erzes :) egy am-enduro gepen baromi jo dolog egy ilyen nyeregcso...

nálam is ez a helyzet, mióta kicseréltem a nyeregcsõbilincset gyorszárasra. hosszabb lejtõ elõtt pár centivel le, és döbbenet a különbség. pedig az anthem csak 90-et mozog hátul, de így többszörös a fun factor :) sokkal gyorsabb és biztonságosabb. mondjuk tuti közrejátszik benne az új kormány is, 690mm, fölfele nem túl jó, de lejtõn nagyon sokat dobott a gép irányíthatóságán.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

Nem tul nagy az atfedes?

az ibist megörökölték tõle, nem õ használja.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
hosszu lankas lejtokon is eleg par cmel lejjebb ereszteni a nyeregcsovet, es attol is annyival lejebb kerul a sulypontod, hogy sokkal stabilabbnak erzed a bringat a nagysebessegu kanyarokban, frankon be lehet ulni a cockpit moge. nalam nagyon megnovelte a biztonsagerzetet. mongy volt egy olyan hozadeka is, hogy most olyan helyeken is lemegyek a merevvel, ahol az ossztelossal sem nagyon mertem elotte. most mar el merem hinni, hogy le fogok jutni, meg tudom milyen erzes :) egy am-enduro gepen baromi jo dolog egy ilyen nyeregcso...