Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Please log in to reply
19037 replies to this topic

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

OFF. Megmondjátok nekem hogy ezek az 'egyvállas' villák azon kívül hogy könnyebbek miben jobbak a normálnál? :)
Mostanában elég sok gépben láttam de nem jövök rá...

Mondjuk 3x finomabb a megindulásuk és sokkal merevebbek csak ennyi, ja és jók, a hidegrázást mellõzük.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 889 posts

OFF. Megmondjátok nekem hogy ezek az 'egyvállas' villák azon kívül hogy könnyebbek miben jobbak a normálnál? :)

Kerékkiszedés nélkül lehet defektet javítani... :-)
Megmondom õszintén, engem a hideg kiráz, ha meglátok egy ilyet, akárcsak képen is. Ha csak a csavaró igénybevételekre gondolok... (Persze, biztos megoldották, de akkor is...)
Nyekereg a láncom, mint egy részeg kórus, nem segíthet rajta, csak a tribológus!

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Igen állítható a nyeregcsõ. Gyárilag ez volt rajta, bár jó kérdés, hogy miért...
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts

Itt a beígért Canyon. Elvileg gyári a kormányt kivéve. A képek mobillal készültek, szóval nem világmegváltó minõség.

ha állítható nyeregcsõve van (jól látom?) akkor minek a karos nyeregcsõbilincs? egyébként tetszik. :)

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
itt a kancsó
Feltöltött kép

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

Gondolom hogy a leérkezõnek a 'tetejéhez' odavágja a bringát.

kb igen. az ugrók úgy lettek megépítve, hogy ha megvan a sebesség(értsd: nem 15-tel, féket markolva mész neki), szépen elõre eldobnak. az említett fickó sajnos nem merte engedni, így sosem találta meg az érkezõ ívét..

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
Gondolom hogy a leérkezõnek a 'tetejéhez' odavágja a bringát.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
mindig púpra rakó úriember Ez mit jelent?
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
hm.. a hétvégi orfûi dh-n egy ~120at mozgó cannondale-es fickó elég jó eredményt ért el.. és persze lefty elöl:) a másik véglet, meg a demo8-cal végigbukdácsoló, mindig púpra rakó úriember.. nekem ebbõl az jön le, hogy majdnem mindegy, hogy mi van alattad, ha azt megfelelõen tudod kezelni. és akkor a dörtös,4x-os kiscsávókról nem is beszélek, akik elmebeteg tempót mentek a kis merev gépeikkel..

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
a stumpjumpert is inkabb lightosabb am gepnek mondanam, az is 140et mozog. inkabb a szogeken es a megepitesen mulik, nem a rugouton.

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
Na én is láttam itt Egerben Sintesi maratonra való fully-ját vmi 14-15cm-t mozgó villával az orrában.Okos összeállítás!Biztos nem túrázásra és maratonozásra használja okos gyerek...
Magellan-os

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Szoktam látni J.-hegy körül egy DH-s srácot, aki idei Nerve AM-mel megy a többi DH-sal, fullface sisakban, protektorokkal stb. Az a Talas villa a 32-es becsúszókkal sem éppen erre a felhasználásra készült és a váz sem az az endurós szint (bár elég masszívnak tûnik), szóval felbukkanhat még a neten hasonló videó vagy fotók eltört Nerve AM vázról... Az állítható nyeregcsöves verziója van, ami ~2500 EUR. Ennyibõl kijött volna egy Strive ES7.0 állítható nyeregcsõvel vagy egy pár ajróval többért egy Torque TrailFlow, nem értem, miért kell DH-pályákon veszélyeztetni az ember testi épségét egy AM géppel...

nem biztos hogy ami nálunk jhegyen dh, az nálunk hegyekkel jobban ellátott országokban nem az AM felsõ széle, amire még bõven szánják a nerve am-t :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

A Canyon Nerve törés :
"Passiert ist des an einer unscheinbaren stelle. War im Prinzip nur eine wegdurchfahrt mit paar wurzeln"

Nem kell azért elitélni valakit, mert "széles" nadrágban teker, vagy valami védöt visel valahol.
Még akkor sem, ha Fullface mögött teker.

No de Rebell, a Tündér-sziklánál!? :-)

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
A Canyon Nerve törés :
"Passiert ist des an einer unscheinbaren stelle. War im Prinzip nur eine wegdurchfahrt mit paar wurzeln"

Nem kell azért elitélni valakit, mert "széles" nadrágban teker, vagy valami védöt visel valahol.
Még akkor sem, ha Fullface mögött teker.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Itt a beígért Canyon. Elvileg gyári a kormányt kivéve. A képek mobillal készültek, szóval nem világmegváltó minõség.

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

Szerintem DH - ra hasznaltak azt a szegeny XC bringat (Canyon Nerve) :)

Szoktam látni J.-hegy körül egy DH-s srácot, aki idei Nerve AM-mel megy a többi DH-sal, fullface sisakban, protektorokkal stb. Az a Talas villa a 32-es becsúszókkal sem éppen erre a felhasználásra készült és a váz sem az az endurós szint (bár elég masszívnak tûnik), szóval felbukkanhat még a neten hasonló videó vagy fotók eltört Nerve AM vázról... Az állítható nyeregcsöves verziója van, ami ~2500 EUR. Ennyibõl kijött volna egy Strive ES7.0 állítható nyeregcsõvel vagy egy pár ajróval többért egy Torque TrailFlow, nem értem, miért kell DH-pályákon veszélyeztetni az ember testi épségét egy AM géppel...

jozsef_s

jozsef_s

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Szerintem DH - ra hasznaltak azt a szegeny XC bringat (Canyon Nerve) :)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
en nemetektol vettem anno, a 900as es a 950es akkor csak a fejeben tert el.

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts

Az i950 ota jo. ennek belet kapta az ujabb 900.

És honnan lehet ilyet a legolcsóbban lõni?