Ha az enyémet kérded, 46-os vázméret, én 174 vagyok és pont jó
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ki milyen bringával nyomul?
Indította
Endroo
, 2006. január 10. 21:43
Írta 2012. május 28. - 20:18

Írta 2012. május 28. - 19:57

nem nagy az a váz kicsit ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2012. május 28. - 19:55

Írta 2012. május 22. - 08:03

Ja ja, Röfike lusta volt elsétálni a fáig:p
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2012. május 22. - 07:05

Írta 2012. május 22. - 00:34

Legutóbbi megosztáshoz képest villa és asszem ülés csere volt:

Itt a link, mert nem mindig jön be a kép: http://www.kepmegosz...86-dscn5910.jpg

Itt a link, mert nem mindig jön be a kép: http://www.kepmegosz...86-dscn5910.jpg
Írta 2012. május 21. - 23:33

ezzel a fényezéssel igazi kihívás lehet a lopakodás.
egyébként tetszik.
A lopakodás inkább a hangjára értendõ

Kevéssel is beéri. Nem kell neki új cipõ meg táska, csak egy kis olaj meg zsír és egy kis törõdés

Miközben eme sorokat írom, kaján vigyorral lesegetek hátra az asszony állatra figyel-e

A keréknél, csak a kerékpár nagyobb találmány
Írta 2012. május 21. - 12:08

Ez mindhárom tányéron feszít. Bár az én terelõm hibrid,mert a konzol a canyon gyártmánya,de a gyári görgõ csak 2 tányéros volt,így átraktam a shaman racing görgõmet,ami 3 tányérhoz való. Természetesen a középsõ tányérnál nem feszít olyan mértékben,mint a nagyon,de így is kellõen erõs és nem ugrik át másik tányérra. A kistányérnál meg nagyobb az átmérõje a görgõnek,így ott is kellõen feszítve van.
Õ az.
Shaman Racing Freeride, Enduro láncvezetõ
Õ az.

Shaman Racing Freeride, Enduro láncvezetõ
Írta 2012. május 21. - 11:50

Üdvözlet!
Forest vagy bárki!Okosítsatok ki!Forest,az a láncfeszítõ a Canyon-odon csak nagy tányéron feszít,vezet,tart vagy a középsõ,kicsin is?Sok durvulósabb gépen látok ilyen láncvezetõt/feszítõt 3 tányérhoz.
Forest vagy bárki!Okosítsatok ki!Forest,az a láncfeszítõ a Canyon-odon csak nagy tányéron feszít,vezet,tart vagy a középsõ,kicsin is?Sok durvulósabb gépen látok ilyen láncvezetõt/feszítõt 3 tányérhoz.
Magellan-os
Írta 2012. május 21. - 11:09

Írta 2012. május 20. - 23:19

Írta 2012. május 20. - 19:10

Jó kis gép az a Canyon, no meg a kép is jó

"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Írta 2012. május 20. - 12:03

Írta 2012. május 20. - 11:45

Írta 2012. május 17. - 07:46

Sztem siman erdemes kicsit helyrepofozni. En kicserelnem a villat egy hasonlo beepitesi magassagu merevvillara, kormanycsapagyat aheadesre, uj stucni, uj lanc, uj nyereg, atneznek rajta mindent, beallitanam, amit kell, es hasznalnam.
Írta 2012. május 17. - 07:33

Írta 2012. május 16. - 20:15

1.Olvasd el a fórum szabályzatot.
2.Ezt a topicot gyorsan zárni fogják.
Amennyiben nem fûz hozzá érzelmi szál akkor nem biztos hogy felújítanám elég romos az állapota a kép szerint az alkatrészek is elég vegyesek.
2.Ezt a topicot gyorsan zárni fogják.
Amennyiben nem fûz hozzá érzelmi szál akkor nem biztos hogy felújítanám elég romos az állapota a kép szerint az alkatrészek is elég vegyesek.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Írta 2012. május 16. - 19:45

Sziasztok!
Újonc bringás vagyok és most került hozzám ez a bicikli Németo.-ból és kiváncsi lennék mi a véleményetek róla, érdemes-e helyrepofozni, milyen típusú mtb lehet, én XC-re akarnám használni esetleg városba,semmi komoly baja nincs. ezeket lehet tudni róla: roox bomber 4.0 dh kormány, shimano deore XT váltó és fékek, shimano LX hajtókar és agyak,RST 280 villa(ez kuka lesz), a váz ismeretlen de valószínüleg alu, a bicikli súlya kb 15 kg (mázsa szerint) elõre is köszi mindenkinek

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Újonc bringás vagyok és most került hozzám ez a bicikli Németo.-ból és kiváncsi lennék mi a véleményetek róla, érdemes-e helyrepofozni, milyen típusú mtb lehet, én XC-re akarnám használni esetleg városba,semmi komoly baja nincs. ezeket lehet tudni róla: roox bomber 4.0 dh kormány, shimano deore XT váltó és fékek, shimano LX hajtókar és agyak,RST 280 villa(ez kuka lesz), a váz ismeretlen de valószínüleg alu, a bicikli súlya kb 15 kg (mázsa szerint) elõre is köszi mindenkinek

Írta 2012. május 09. - 07:41

Köszönöm! 
Alu váz (1275 gramm 56-os méretben), és karbon villa.
Nem nagyon akartam karbon vázat. Talán 100-150 grammot nyertem volna, de a valós kényelmérõl sehol nem tudtam volna meggyõzõdni (majdnem 2x-es áron vannak a karbon CX vázak, így igencsak lutri lett volna a dolog)

Alu váz (1275 gramm 56-os méretben), és karbon villa.
Nem nagyon akartam karbon vázat. Talán 100-150 grammot nyertem volna, de a valós kényelmérõl sehol nem tudtam volna meggyõzõdni (majdnem 2x-es áron vannak a karbon CX vázak, így igencsak lutri lett volna a dolog)