én meg jó 1 év után raktam szarvat a dawg-ra...
A szarv is plusz súly!
én meg jó 1 év után raktam szarvat a dawg-ra...
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
a salsa tényleg jó lett, egyedül az aláhézagolózott negatív stucni fura.
szintén, én is ledobtam a szarvat és az oldalát fogom simán, így legalább nem nyomja a kezem ha szélesen fogom a kormányt
és amúgy 1 hét km óra nélküli tekerés után ma nagyon frusztrálónak éreztem az állandó kontrolt, folyamatosan néztem mennyivel megyek és idegesített, ha lassan, szóval le is dobom róla a francba
A keréknél, csak a kerékpár nagyobb találmány
Kétségtelen. Egyébként mióta ez a csuklótámaszos markolatom van, azóta én is kevesebbszer fogom meg a szarvat, mert annyira stabil maga a markolat, hogy nem érzem szükségét.
Sima markolatnál mindig abba kapaszkodtam, úgyhogy fene se gondolta, hogy kevésbé lesz rá szükség. De néha azért még mindig jól jön.
Kétségtelen. Egyébként mióta ez a csuklótámaszos markolatom van, azóta én is kevesebbszer fogom meg a szarvat, mert annyira stabil maga a markolat, hogy nem érzem szükségét.õszintén szólva nem érzem a hiányát mászásnál, de ez egyéni.
Ez azért nem csak a szarv hibája.
Jól jön az mászásnál.
Ez azért nem csak a szarv hibája.én azóta váltam meg a kormányszarvtól, mióta egyszer beleakadt valami folyondár indája és csodásan kikapta alólam a bicajt. én hanyatt, a bringa rám
Na csak ne bántsd azt a csodálatos Ergon (alias Egon) markolatomat. Mióta azt használom, azóta nem fájdul meg a csuklóm.
A pedál az SPD csak feles, mert durva terepen nem komázom.
Az Északi-középhegységet kezdtem el Nyugat-Magyarországon, az egyik híres, színes útvonalon (ha érted...), most tartok a Dunánál.DannyL merrefelé szoktál teker(eg)ni?
Na csak ne bántsd azt a csodálatos Ergon (alias Egon) markolatomat. Mióta azt használom, azóta nem fájdul meg a csuklóm.szép! kormányszarvat lehajítanám
nem használsz spd pedált? érdekes!