Mondjuk ez a típus ledobja durva terepen, ugyanis kell alulról is valami, ami megfogja, mint az elsõ váltó lentebbi kis behajtása. 10 éve megyek 1x8/9/10-essel, szóval nem csak elméleteket gyártok.
es mi valt be? ilyen atdobo potlonak.
Mondjuk ez a típus ledobja durva terepen, ugyanis kell alulról is valami, ami megfogja, mint az elsõ váltó lentebbi kis behajtása. 10 éve megyek 1x8/9/10-essel, szóval nem csak elméleteket gyártok.
Versenyen is szoktál 1x10-el menni, vagy edzõköröket mész így?
Igen, Paul Components. Az eBay-rõl. (olcsóbbat sehol nem találtam, csak rondábbat.
azt akartam is kerdezni, ha nincs elso atdobo, akkor mindenkepp kell vmi? amugy ledobja a lancot?
Milyen a lancterelõ a kona-n? Paul? Honnan szerezted?
Sziasztok!
Bár nem annyira különlegesek, de íme a paripáim:
'94 Kona Lava Dome
Sunn Travis

Félreértetted, olyan váza van, mint Kishercegnek, nem mint neked.
Pedig reménykedtem, hogy csak nekem van ilyen itthon, nem volt könnyû a beszerzése
ki kellene egyszer probalnom egy ilyen cx bringat
sokat tekerek aszfalton, de nem tudok elszakadni a tereptol sem.
a gumin kivul miben ternek el az outitol? mas a geo is? erosebb, jobban elnyeli a rezgeseket?
érdekes eza bütykösgumis országúti, de nem rossz. a fékpofák miért vannak annyira közel a felnihez? az országúti fékkar miatt? (no offens, csak nem értek hozzá.)
van egy ugyanilyen vázam. meg egy eladó Giant karbon XTC-m
324-es Shimanoval többször majdnem estem kezdetben, de "rendes" SPD-vel nem. ...egészen addig, míg új cipó + új stoplinál nem néztem rá a csavarokra pár használat után és álló helyzetben oldalra dõltem terepen, még a tavasszal. Ez is mutatja, érdemes ellenõrizni néha, nem lazult-e ki a stopli. Sokszor csak ennyin múlik.
Biketrigger, remélem semmi komoly dolog/sérülés nem történt!
4-et estem idén klikk pedál miatt.
s most volt elõször 10en x év alatt hogy koppant a sisak, nem is kicsit.
nekem is sokkal biztonságosabb érzés az spd