Sziasztok!
Strandkarbantartó vagyok. Kezdõdik a strandszezon, át kéne festenem a korlátokat. De valahova eltûnt a festékem. Nem látta valaki véletlenül? :-)
Ne haragudj, azt mondtad hogy vihetem a festéket mikor ott jártam......

Sziasztok!
Strandkarbantartó vagyok. Kezdõdik a strandszezon, át kéne festenem a korlátokat. De valahova eltûnt a festékem. Nem látta valaki véletlenül? :-)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Ridley Noah Fast
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
19-es. A többi titkos.
húú, mekkora és hogyan, minek van olyanod?
A sebesség mindent megold.
húú, mekkora és hogyan, minek van olyanod?Most van itthon egy 2009 vagy 2010-es s-works m5 vázam
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Természetes, hogy bármelyik cube-nál jobb.fantasztikusan eltalált geo, nagyon jó súly/merevség (úgy értem ahol kell ott merev) szép design, még örök élet garis...
többféle alu vázat próbáltam, ennek ellenére egy ilyenem még mindig van otthon. pedig bármikor kaphatnék helyette cube karbon vagy alu reaction pölö.
A sebesség mindent megold.
fantasztikusan eltalált geo, nagyon jó súly/merevség (úgy értem ahol kell ott merev) szép design, még örök élet garis...Ezt megindokolnád 1-2 mondattal ?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.