Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Please log in to reply
19037 replies to this topic

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,662 posts
Kb. 200 ezer Ft körül lehet.
..:: GeorgeSport - Sport Hardtail Aluminium kerkprok ::..
Itt nézelõdhettél volna magad is - ha rászántál volna 1 percet a keresésre - és összehasonlíthattad volna a felszereltségeket az általad kinézett modellel.
Marci

katalin888

katalin888

újonc

• fórumtag
  • 3 posts

Sziasztok!

Tudnatok nekem segiteni abban, hogy megitlejetek ennek a bringanak az erteket?
Elore is koszi!

imgur: the simple image sharer

Senki nem akar segiteni...? :(

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts
Ha jól sejtem 54-es.Piszok jó áron volt.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/219466_387738154624934_1687805828_o.jpg

csak nem indulni fogsz idén a SuperCross sorozaton? :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

TheKop

TheKop

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts
Gratulálok Zeezoo,nagyon szép a cx gép!Bánom hogy outit vettem és nem cyclocross-ot-ezekre a szar utakra sokkal jobb lenne,ráadásul terepre is ki lehet merészkedni vele.A cx versenyekrõl nem is beszélve:)
You'll never walk alone!
„A fájdalom elmúlik, a gyõzelem örökké megmarad."

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/219466_387738154624934_1687805828_o.jpg

Nagyon komoly! Szabad kicsit irigykedni? :)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Fujjmá, váltó van rajta. :D Nemsoká én is villantok valamit, aztán versenyezhetünk ki esik nagyobbat leszállás vagy deszkaugrás közben. ;)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Igen, Tunturi CX700 cyclocross gyári állapot a pedált kivéve. Kap majd cyclocross gumikat és ott is lehet "versenyezni" azaz sereghajtónak lenni.:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts
ez a tiéd? mi ez?

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Feltöltött kép
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Fülee

Fülee

vendég

• fórumtag
  • 112 posts

Mondjuk ez a típus ledobja durva terepen, ugyanis kell alulról is valami, ami megfogja, mint az elsõ váltó lentebbi kis behajtása. 10 éve megyek 1x8/9/10-essel, szóval nem csak elméleteket gyártok.

Sok review-t olvastam a témában, sokaknak volt a Paul-féle holmival terepen-versenyen problémája. (bár gyakran nem volt rendesen beállítva sem, vagy a hajtókar miatt nem tudták eléggé leengedni.) Én csak városjárásra használom, illetve terepen majd óvatosan. Amúgy baromira nem szerettem volna egy ormótlan láncterelõvel elcsúfítani a gépet, fõleg ezért esett rá a választás.
Egyébként új a holmi, eddig max 50km van benne, de ezalatt hibátlan volt. :)

A villáról nincs közeli fotód véletlenül? Ha jól sejtem, ennek az eredetinek sokkal komolyabb, kovácsolt saruja van, mint a mostani hulladékoknak, melyet méregdrágán Project 2 néven eladnak.

Igen, ez még az igazi békebeli tripple butted villa, sokkal igényesebben van megépítve. A papucsba nem is kona van beleütve, hanem Spinner Joi - gondolom a gyártó.
Bevallom most lusta vagyok lefotózni, de itt van egy ugyanilyen.

katalin888

katalin888

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Sziasztok!

Tudnatok nekem segiteni abban, hogy megitlejetek ennek a bringanak az erteket?
Elore is koszi!

imgur: the simple image sharer

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

koszi - tehat a lancvonalat az alatetekkel szabalyozod? mibol keszul amugy? teflon? tekeresnel sose er bele?

Nem, ugyanis a két oldallap távolságát is be tudod állítani, én pedig úgy állatottam be, hogy soha, még kiállva se érjen bele.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
koszi - tehat a lancvonalat az alatetekkel szabalyozod? mibol keszul amugy? teflon? tekeresnel sose er bele?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

es mi valt be? ilyen atdobo potlonak.

Miután több variációban is kókányoltam magamnak kompromisszumos megoldást (könnyût és merevet akartam), végül vettem egy Rohloff-ot. De annyira egyszerû, hogy szinte házilag legyártható. Ami nem látszik rajta, hogy van hozzá kismillió kis alátét, amivel a benyúlását be lehet állítani. Bármennyire is szerettem volna elkerülni, a kis alsó összeköttetés is KELL, nélküle nagy belengésnél, simán leesett.

Feltöltött kép

2006-2007-ben ilyen házi cuccal nyomultam, élveztem, de havi egyszer azért koszos lett a kezem:

Feltöltött kép
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Igen, kivéve az új 1×11-es Sram rendszert.

Eurobike-on volt szerencsém egy 10 sebességes, 11-40-es fogkiosztású bringát próbálni - és váltotta a SRAM XX ;)
elöl pedig természetesen 1 tányér - ami kicsit hasonlított a Rotor ovális tányérjára.

amúgy a SRAM most kijött azzal, ami után már évek óta ácsingózok - elöl egy tányér és 29"-os kerék... ideális!

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts

Csak edzésen, mivel (ma már) minden versenyen van (számomra) egytálassal kitekerhetetlen mászás. Mondjuk én 42-est használok. (32-es sorral)

Jól hangzik, mondjuk nekem bõven elég lesz 36 x 11-36-tal meg láncterelõnek egy fent hagyott váltó terepezni, így is combos lehet. (Apropó láncterelõ: direct mount E.13 XCX, MRP 1.X és társaik ára horror, 50-95 EUR...:/)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

Mondjuk ez a típus ledobja durva terepen, ugyanis kell alulról is valami, ami megfogja, mint az elsõ váltó lentebbi kis behajtása. 10 éve megyek 1x8/9/10-essel, szóval nem csak elméleteket gyártok.

es mi valt be? ilyen atdobo potlonak.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Versenyen is szoktál 1x10-el menni, vagy edzõköröket mész így?

Csak edzésen, mivel (ma már) minden versenyen van (számomra) egytálassal kitekerhetetlen mászás. Mondjuk én 42-est használok. (32-es sorral)

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts

Versenyen is szoktál 1x10-el menni, vagy edzõköröket mész így?