Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Single Speed
Started by
Endroo
, 2006. January 10. 21:40
Posted 2008. January 15. - 16:50
Ha a racsnik nem középpontos, akkor produkálhat ilyet. Az én Sh. racsnim is ilyen...
Próbálj kicsit lazítani a láncon, hogy jó legyen, ha ez nem megy, akkor törõdj bele.
Nem csak Neked van ezzel bajod, ezért nem is mondom, hogy vegyél másik racsnit.
Esetleg kérdezd kz-t vagy tittymant, hogy a White racsnik csinálnak-e ilyen képtelen dolgokat
Próbálj kicsit lazítani a láncon, hogy jó legyen, ha ez nem megy, akkor törõdj bele.
Nem csak Neked van ezzel bajod, ezért nem is mondom, hogy vegyél másik racsnit.
Esetleg kérdezd kz-t vagy tittymant, hogy a White racsnik csinálnak-e ilyen képtelen dolgokat
Posted 2008. January 15. - 16:28
megnéztem rendesen ahogy thez mondta és a hajtókar rendesen ha nincs rajta lánc forog rendesen és az agy se akad simán lánc nélkül ,de közbe eszembe jutott amit már el is felejtettem h amikor megakad akkor a lánc megfeszül.
szerintetek mi lehet a baj?
lehet az h esetleg a hátsó fogaskerékbe 8-as v tojás van esetleg mert a hajtókar az szinte új és a alig volt használva?
szerintetek mi lehet a baj?
lehet az h esetleg a hátsó fogaskerékbe 8-as v tojás van esetleg mert a hajtókar az szinte új és a alig volt használva?
Posted 2008. January 15. - 11:04
Amúgy ezzel a nem tárcsás ,szabadonfutóssal világszinten is feladtad magadnak a leckét....
Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:
Posted 2008. January 15. - 10:58
Azokat én is nézegettem, de szvsz nem tudnak annyit, mint amennyibe kerülnek. (Lásd Dénes cikkét a mag-ban - a DT agy is megadta magát). Ehhez képest marha drága. Aztán meg szív az ember a talpas lánckerékkel (a beszerzési nehézséggel és az árával is)
Csak 1 5let: esetleg hátul 36 lyukas? Tudom, nehezebb, viszont van választék ss agyból...
Csak 1 5let: esetleg hátul 36 lyukas? Tudom, nehezebb, viszont van választék ss agyból...
Posted 2008. January 15. - 10:50
Posted 2008. January 15. - 10:49
hugi?
vagy a tajvani peldanyok
de azok mind tarcsasak szerintem
vagy a tajvani peldanyok
de azok mind tarcsasak szerintem
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2008. January 15. - 10:21
Rendelhetsz esetleg Király krisztiánt aranyér.....
Posted 2008. January 15. - 00:36
hello mindenkinek! kérésem a következö keresek !egy lánckerekes! kazettás agyat 32 lukast eddig csak novatech-böl találtam de az tfék konzolos és kö nehéz esetleg fellelhetö kicsiny hazánkban másfajta kazettás agy is? aki tud valamit sugja meg elöre is köszönöm
...Nem,nem tündérke a kívánság,az kívánság. Térdelj csak le szépen!
Posted 2008. January 14. - 18:26
nézd meg, miért akad és mi akad.
forgasd meg a hajtókart, a láncot, a racsnit...
nézd meg h melyik az a pozíció amikor ez van, nézd meg hogy csak visszafelé, vagy mind2 irányba, csak ezt a terhelés miatt nem érzed, etc.
Távgyógyítás nem létezik, viszont jó felismerõ képességgel meg fogod tudni találni azt, ami ezt okozza.
forgasd meg a hajtókart, a láncot, a racsnit...
nézd meg h melyik az a pozíció amikor ez van, nézd meg hogy csak visszafelé, vagy mind2 irányba, csak ezt a terhelés miatt nem érzed, etc.
Távgyógyítás nem létezik, viszont jó felismerõ képességgel meg fogod tudni találni azt, ami ezt okozza.
Posted 2008. January 14. - 18:24
sziasztok
nekem úgy van megoldva a ss rendszer h elõl bmx-es hajtokarom van hátúl meg egy kazettás 8-as novatec agy van kihézagolva és az a problémám vele h amikor hátrafelé tekerem a pedált akkor amikor függõleges helyzetbe kerül a hajtókar akkor akad de elõtte forog rendesen de ott megakad ,el tud forogni de akad.
a láncom nem túl feszes és a láncvonal is egyenes
van valakinek ötlete mi lehet a baj?
nekem úgy van megoldva a ss rendszer h elõl bmx-es hajtokarom van hátúl meg egy kazettás 8-as novatec agy van kihézagolva és az a problémám vele h amikor hátrafelé tekerem a pedált akkor amikor függõleges helyzetbe kerül a hajtókar akkor akad de elõtte forog rendesen de ott megakad ,el tud forogni de akad.
a láncom nem túl feszes és a láncvonal is egyenes
van valakinek ötlete mi lehet a baj?
Posted 2007. December 27. - 23:57
sun mach4 32h.Milyen felnibe ment?
kemping: jogos...
lesz kép, de csak ha összeállt a masina (1-2 hét).
Posted 2007. December 27. - 01:12
A kis válogatós:p Ne is koszold össze holmi shitmanovalnekem is ki kell sz*rnom egy 16-os white-ra valót, ha már befûzettem egy pár paul world-öt... mást nem fogad be a szervezete.
Milyen felnibe ment?
Posted 2007. December 27. - 00:46
ha ennyire rossz módod van dobhatál egy képet!
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Posted 2007. December 27. - 00:43
nekem is ki kell sz*rnom egy 16-os white-ra valót, ha már befûzettem egy pár paul world-öt... mást nem fogad be a szervezete.
Posted 2007. December 20. - 11:52
Köszönöm!
X.
X.
Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!
Posted 2007. December 20. - 10:30
A hangja az isten, ezen kivül idáig néhány csepp rohloff olajat adtam neki.
Zsír! És használtan vettem.
Zsír! És használtan vettem.
Posted 2007. December 20. - 10:20
Posted 2007. December 20. - 10:15
Meg tudnád nekem mérni, hogy milyen széles a white? nem a lánckerék, hanem úgy cuzammen a racsni... Köszi elõre is!
X.
X.
Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!
Posted 2007. December 20. - 09:38
A dobozban valóban annyival szebb, mint amennyivel többe került, én többrõl - egyelõre - nem tudok nyilatkozni.
Posted 2007. December 20. - 09:28
a DX racsni újkorában is tekerte a hajtókart, a lánc feszességétõl függõen ez a tulajdonsága végig megmaradt.
white? szegény Te ! Használd sokat.
(tényleg tud annyival többet, mint amenyyivel többe kerül?)
white? szegény Te ! Használd sokat.
(tényleg tud annyival többet, mint amenyyivel többe kerül?)