lehet 20 ezernél olcsóbbanszerezni ss-re alkalmas montivázat? nem szükséges durvulós. városi tekergélõsnek kell, persze az ár a legfontosabb, nem a tömege. így ha más nincs, akkor az erre a célra durván túlépített mali is megteszi. (mali dual, vagy szlalom kerül 18-ba azthiszem.)
elõre is köszönöm.
az új SS crux nagyontetszik de a váz ára a maximális keret a célra.
Grat a tulajoknak.
Az eggyel feljebb bemutatott Mongoose váz pont egy huszas volt. (+ poastaköltség. Ennyiért is volt hirdetve, egy 18 éves, most érettségizett sráccal nyilván nem állok neki kupeckedni.)
Azóta meghirdettek egy hasonlót, egy narancssárga Fireball-t. Az még jobb vétel is lehet, mint az enyém (pontosabban a fiamé), mert 25-ért van hirdetve, kormánycsapággyal, nyeregcsõbilinccsel, és (vélhetõleg) ép nyeregcsõvel; ehhez meg külön kellett vennem kormánycsapit, bilincset, és a nyeregcsõért is külön fizettem, pelig elég karcos, és le is vágott belõle a srác.
A Hydra vázat már én is emlegettem neked "odaát", de szerintem te úgysem fogod kibírni, hogy ne durvulj vele... Es a feszítés is jobban megoldható Mongúz-módon, szvsz.