Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Single Speed
Started by
Endroo
, 2006. January 10. 21:40
vendég_unit_*
Posted 2006. June 16. - 21:14

Oké, akkor kezelem az ügyet.
Tuki:) ha érdekel, küldjél privát üzenetet!!!
Off
- Gellértre most nem megyek.
- Balett helyett agyaggalamblövészet van...vagy nem tudom épp mi megy.
On
Tuki:) ha érdekel, küldjél privát üzenetet!!!
Off
- Gellértre most nem megyek.
- Balett helyett agyaggalamblövészet van...vagy nem tudom épp mi megy.
On
Posted 2006. June 16. - 15:49

Nah ja, most kapott el a sirogorcs!
Arany pici kedvenc kicsi ici pici single speedem!
A rohadt anglia miatt kellett megvalnunk egymastol!
Dini, Rad bizom, csak jo embernek adhatod el!
(vagy annak aki sokat fizet erte!)
Na szoval 18-as vaz, Ritchey NiTi csovekbol, Mariusz sajat keze munkaja a papucs es az atalakitas, a Bozserek meg szintereztek hofeherre...
Szerintem nagy oromet leli benne aki magaeva teszi... a Pro val kezdodo es Bike al vegzodo kerekparos boltban ami a fogastol nincs messze!
Csokultatok mindenkit!!!
Ja Dini Gellerthegy? Balett?
Itt van Richmondban belatt intezet, majd lefenykepezem nekunk, meg Fityisznek!
Ha gondolod hazarepulok hetvegen aztan mehetunk egy Gellertet!
Arany pici kedvenc kicsi ici pici single speedem!
A rohadt anglia miatt kellett megvalnunk egymastol!
Dini, Rad bizom, csak jo embernek adhatod el!

Na szoval 18-as vaz, Ritchey NiTi csovekbol, Mariusz sajat keze munkaja a papucs es az atalakitas, a Bozserek meg szintereztek hofeherre...
Szerintem nagy oromet leli benne aki magaeva teszi... a Pro val kezdodo es Bike al vegzodo kerekparos boltban ami a fogastol nincs messze!

Csokultatok mindenkit!!!
Ja Dini Gellerthegy? Balett?
Itt van Richmondban belatt intezet, majd lefenykepezem nekunk, meg Fityisznek!

Ha gondolod hazarepulok hetvegen aztan mehetunk egy Gellertet!
Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja,mit gondol, a másiknak vannak barátai.
http://soloszabi.blogspot.com
Posted 2006. June 16. - 06:28

Szép nagyon! Mennyiért adjátok?
Szerintetek megéri tárcsaféket venni SS-re?
http://www.singlespeed.hu/apro.html
Tárcsafék meg megéri..persze ahoz akkor olyan váz és agy is kell. Idehaza sztm a SS tárcsás hátsóagyak felhozatala igen gyatra... amik vannak azok az ugrálós célközönségnek készült darabok (Point, B+), s így a súlyuk nem elhanyagolható.
Posted 2006. June 16. - 04:29

hu vazz
egy ilyet kerek
tarcsafekes verzioban
most!
egy ilyet kerek
tarcsafekes verzioban
most!
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2006. June 16. - 00:24

Szép nagyon! Mennyiért adjátok?egy Magellán Crux Máriusz kezei álltal átalakítva...18"os...
Szerintetek megéri tárcsaféket venni SS-re?

Posted 2006. June 15. - 23:45

Mutimuti, hogy néz ki, milyen váz?
Acél Pyxis. Talán Ritchey Nitanium csõszettbõl, papucs áthegesztve. 18-as.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!
Race, no Rest!
Posted 2006. June 15. - 23:33

Mutimuti, hogy néz ki, milyen váz?
Ez:

ha jó dereng akkor ez egy Magellán Crux Máriusz kezei álltal átalakítva...18"os...
Posted 2006. June 15. - 23:00

Posted 2006. June 15. - 22:48

Ugyan már, mindenki tudja, hogy Csillebérc a Gellérthegyen van, a hazai egyszeregy fellegvárában!
Posted 2006. June 15. - 22:04

Fú, Szingli verseny? Ott a helyem!
Csillebérc ugye az a nagy lapos terület a Margitsziget közepén?
Majd tökutolsó leszek jól.
Unit!
Ha occsó az a váz....
Csillebérc ugye az a nagy lapos terület a Margitsziget közepén?

Majd tökutolsó leszek jól.
Unit!
Ha occsó az a váz....
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!
Race, no Rest!
vendég_unit_*
Posted 2006. June 15. - 20:46

Jéééé! Hát te még élsz? Ha már itt vagy, nem akarod rá tukmálni Tuki-ra az eladó SS vázadat? (Tudod, ami benn van nálunk a boltban, de az nem hangzana jól, ha én ajánlgatnám...meg van akciós Unit-unk is, de azt se kellene így leírnom ide azt hiszem...)
Posted 2006. June 15. - 19:59

Lelekben veletek leszek innen a tavoli Londonbol!

Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja,mit gondol, a másiknak vannak barátai.
Posted 2006. June 15. - 18:06

off
köszi
on
Szolgálati közlemény:
Aki úgy érzi megpróbálná, vagy aki úgy gondolja jó buli, esetleg aki érzi a késztetést annak július 15.-én Csillebércen a helye az Elsõ Single Speed Bajnokságon!
Csak egy maradhat...
köszi
on
Szolgálati közlemény:
Aki úgy érzi megpróbálná, vagy aki úgy gondolja jó buli, esetleg aki érzi a késztetést annak július 15.-én Csillebércen a helye az Elsõ Single Speed Bajnokságon!
Csak egy maradhat...

Posted 2006. June 15. - 15:24

Tuki:
Nicsak, ez az enyimé... Örülök, hogy "etalon" lett belõle.
Emelt kormány nemrég óta van rajta, le kellett cserélnem az egyenest, mert fájt a derekam. Ez egy Bike+, meglehetõsen széles, de lusta voltam levágni belõle. Neked a saját vállszélességednek megfelelõen kell kormányt választanod, illetve esetleg méretre vágnod.
Akkor valszeg láttad azokat a képeket is, hogy hogyan változtatta meg a lánckerék cseréje a lánchosszt, illetve a láncfeszítõ állását. (Most máshová támaszkodik, másképp van elõfeszítve a rugó, mint elõzõleg.) A feszítõt amúgy a Luongóból szreztem be, miképp a Bike+ SS agyat is.
Azért a gumikon látható, hogy én ezt a bringát nem terepezésre szántam. Épített utakra viszont sokkal megfelelõbbnek bizonyult a 34/16, mint a 32/16, utóbbival gyakorlatilag már kis lejtõn se tudtam csinálni semmit.
A vázat azért nem alakíttattam át SS-re (papucsok, bowdenszemek...), mert elõfordulhat, hogy vissza kell alakítani váltósra, ha pl. majd a kisfiam is montizni akar. A hajtómû is CC volt, a nagytányért pótló alátéteket (azokat a fényeseket a feketén) egy régi, elkopott fogú nagytányérból flexeltem ki.
Remélem, segítettem, egy "lapos zsebû diák" azért azt sem árt, ha tudja, hogy nekem 144e Ft-ba jött ki a mutatvány (magam is meglepõdtem, amikor összeszámoltam), plusz az új lánckerék (30€), plusz a kormány (2-3000Ft).
Nicsak, ez az enyimé... Örülök, hogy "etalon" lett belõle.
Emelt kormány nemrég óta van rajta, le kellett cserélnem az egyenest, mert fájt a derekam. Ez egy Bike+, meglehetõsen széles, de lusta voltam levágni belõle. Neked a saját vállszélességednek megfelelõen kell kormányt választanod, illetve esetleg méretre vágnod.
Akkor valszeg láttad azokat a képeket is, hogy hogyan változtatta meg a lánckerék cseréje a lánchosszt, illetve a láncfeszítõ állását. (Most máshová támaszkodik, másképp van elõfeszítve a rugó, mint elõzõleg.) A feszítõt amúgy a Luongóból szreztem be, miképp a Bike+ SS agyat is.
Azért a gumikon látható, hogy én ezt a bringát nem terepezésre szántam. Épített utakra viszont sokkal megfelelõbbnek bizonyult a 34/16, mint a 32/16, utóbbival gyakorlatilag már kis lejtõn se tudtam csinálni semmit.
A vázat azért nem alakíttattam át SS-re (papucsok, bowdenszemek...), mert elõfordulhat, hogy vissza kell alakítani váltósra, ha pl. majd a kisfiam is montizni akar. A hajtómû is CC volt, a nagytányért pótló alátéteket (azokat a fényeseket a feketén) egy régi, elkopott fogú nagytányérból flexeltem ki.
Remélem, segítettem, egy "lapos zsebû diák" azért azt sem árt, ha tudja, hogy nekem 144e Ft-ba jött ki a mutatvány (magam is meglepõdtem, amikor összeszámoltam), plusz az új lánckerék (30€), plusz a kormány (2-3000Ft).
Posted 2006. June 15. - 15:22

Posted 2006. June 15. - 15:17

vki tud mutatni egy ilyen unitot?
off
buek fityisz
on
off
buek fityisz
on
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2006. June 15. - 15:10

A tavalyi unitot adják 20% kedvezménnyel, ami gyakorlatilag ugyanaz mint az idei, talán más külsõk vannak rajta... nekem sikerült durrantanom egyet még márciusban, akkor aszittem az az utolsó, de kb két hete jártam ott, még volt belõle kirakva... Szval, tavaly 230ért volt, abból ugye lejött a 20% kedvezmény, ami így már csak 184E, meg nem kértem a pedált, és így lett a vége száhetvenhat. Sztem annyiért már megéri. és adnak hitelt is...A legutóbbi x-factor hirlevél alapján akciós a junit!

Posted 2006. June 14. - 23:22

A legutóbbi x-factor hirlevél alapján akciós a junit!

Posted 2006. June 14. - 20:58

A nevem jó így!A legköltségkímélõbb megoldás az, ha beéred láncfeszítõvel a már meglévõ vázadon, de ha van ismerõsöd, aki áthegeszti a papucsot, akkor az is jó. Ha tudsz szerezni régi vízszintes papucsos vázat, akkor az még jobb.

Posted 2006. June 14. - 20:50

Tuki:), nem kötözködésként, de szerintem a regisztrációnál eltévesztetted a nevet, Tuki!-t kellett volna írnod... :-)
Hogy érdemi hozzászólás legyen: nem igazán lehet itthon kapni SS vázat, legalábbis CC-re, a Kona Unit-ból kb. 1 darab volt a kereskedõnél karácsony táján, mikor érdeklõdtem, és azt mondták, nem is hoznak többet. De ha még ez is drága neked, akkor nem is részletezem, külföldön milyen lehetõségeid lennének, nem fájdítom a szíved :-)
A legköltségkímélõbb megoldás az, ha beéred láncfeszítõvel a már meglévõ vázadon, de ha van ismerõsöd, aki áthegeszti a papucsot, akkor az is jó. Ha tudsz szerezni régi vízszintes papucsos vázat, akkor az még jobb.
btw. ez itt a reklám helye: nemsokára megjön az új gépem, így eladó lesz a tavaly õsszel összerakott kísérleti projekt: http://fixedgeargall...aborKulcsar.htm
Most fix lánckerék van rajta, de semeddig sem tart rádobni egy racsnit (ja, és azóta lemértem, csak 13 kiló :-)).
Ha esetleg valakit érdekelne, az jelezze, aztán majd kitalálunk valamit. Nem ezen akarok meggazdagodni... :-P
Hogy érdemi hozzászólás legyen: nem igazán lehet itthon kapni SS vázat, legalábbis CC-re, a Kona Unit-ból kb. 1 darab volt a kereskedõnél karácsony táján, mikor érdeklõdtem, és azt mondták, nem is hoznak többet. De ha még ez is drága neked, akkor nem is részletezem, külföldön milyen lehetõségeid lennének, nem fájdítom a szíved :-)
A legköltségkímélõbb megoldás az, ha beéred láncfeszítõvel a már meglévõ vázadon, de ha van ismerõsöd, aki áthegeszti a papucsot, akkor az is jó. Ha tudsz szerezni régi vízszintes papucsos vázat, akkor az még jobb.
btw. ez itt a reklám helye: nemsokára megjön az új gépem, így eladó lesz a tavaly õsszel összerakott kísérleti projekt: http://fixedgeargall...aborKulcsar.htm
Most fix lánckerék van rajta, de semeddig sem tart rádobni egy racsnit (ja, és azóta lemértem, csak 13 kiló :-)).
Ha esetleg valakit érdekelne, az jelezze, aztán majd kitalálunk valamit. Nem ezen akarok meggazdagodni... :-P