Nekem semmi gondom nem volt az ilyen agyammal, kb fél évig használtam, futárkodtam vele, szal bírja.(egy ütközés miatt selejteztem le, semmi baja nem volt)
Egy normálisan tömített SS agy, minõségi csapágyazással 20k körül van (nem ismerem a B+ -ét, lehet hogy jó), ggx pedig olcsó megoldást keresett...
A statika, szilárdságtan, kinematika tágyak pedig szerintem lefedik a "középiskolai fizika" tananyagot, de ha tévedek akkor a bme a ludas;)
Az én SS agyam Bike+, 7500 Ft volt, nem tárcsás, de ipari csapágyas. Egy menet van rajta, ahová fel lehet tekerni a... a... tudjátokmit. Tartok tõle, hogy ami ennél olcsóbb, annak már híg a leve.
Erõvektorok felbontása szerintem már gimiben is volt (az anyagminõséget most az egyszerûség kedvéért ugyanolyannak vettük minden alkatrészre :-)), de majd a 25 éves érettségi találkozónkon megkérdezem a többieket, õk hogyan emlékeznek...
Amúgy mindez elmélet, aki nem üti-vágja, az egy kihézagolt-kialátétezett CC aggyal is elmehet sokáig. (Aki meg üti-vágja, annak 10 hónap alatt tönkremegy a CC, míg az SS akár egy évet is kibírhat... :-))