A közegelõkkel belõheted a láncvonalat, és nem hinném hogy az egész procedúra többe kerülne 1 rugónál, és ebben a sör is benne van, amit a szerelõ kap a közegelõkért.
aha es akkor hol is van az a sor amit en kaptam az ingyen tavtartokert? :chin:

A közegelõkkel belõheted a láncvonalat, és nem hinném hogy az egész procedúra többe kerülne 1 rugónál, és ebben a sör is benne van, amit a szerelõ kap a közegelõkért.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Ezen az "ipari" csapágyon én is kiakadok néha, de vitába szállni felesleges, ez így épült be a montis köztudatba;)azt a bigyot hivjuk mondjuk szabadonfutonak
a csapagyat meg hivjuk neven mert olyan nincs, hogy ipai csapagy.
igy hivjuk mondjuk szabvanyos csapagynak
/amugy melyhornyu golyos csapagy van benne tobbnyire/
NE ÍGY! NE ÍGY!
Nekem semmi gondom nem volt az ilyen agyammal, kb fél évig használtam, futárkodtam vele, szal bírja.(egy ütközés miatt selejteztem le, semmi baja nem volt)
Egy normálisan tömített SS agy, minõségi csapágyazással 20k körül van (nem ismerem a B+ -ét, lehet hogy jó), ggx pedig olcsó megoldást keresett...
A statika, szilárdságtan, kinematika tágyak pedig szerintem lefedik a "középiskolai fizika" tananyagot, de ha tévedek akkor a bme a ludas;)
Érdekes lehet, racsnis lánckerék.
A teherbírás meg a kisebb csapágytávolság miatt is kisebb. Az agyperem szélessége ezzel nem releváns.
A kihézagolt/kitávtartózott menetes/kazettás CC agynak nemcsak a "májer faktora" kisebb egy rendes SS agynál, de a teherbírása is, a kisebb agyperem-távolság miatt. (Középiskolai fizika, vektorfelbontás.)
2 fog egy láncszem? jó tudni, akkor lehet hogy 32/16 lesz mégis vagy fenetudja
NE ÍGY! NE ÍGY!
Érdekes lehet, racsnis lánckerék.
A teherbírás meg a kisebb csapágytávolság miatt is kisebb. Az agyperem szélessége ezzel nem releváns.
en inkabb a mas papucstav miatti agy miatt nem vennek ilyet.
(mivel csak a bmx-re megy fel, azok pedig 110mm-sek ha jol emlekszem)
NE ÍGY! NE ÍGY!