176cm-rel én is 16"-os vázat hajtok, egy 05-ös cruxot. Szép is!

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Az pont egy centivel kisebb a mostani brinyómnál! Én 10es stucnival használom! Akkor a 12es tutti jó lesz! A kormányt meg nemtudom, hogy milyet vegyek! Van egy 60 centis, amit néztem, de igazából majd próba után látom meg!Pyxis felsõcsöve 56cm (a csatlakozó csövek becsült közepétõl-közepéig mérve), a stucni pedig 10,5 , úgyhogy neked biztos elég lesz a 12-es.
Exile! Köszi szépen, privátban majd jelentkezem, hogy mikor lesz jó!
Imádkozok, hogy addigra kész legyen a gép! Remélem imáim meghallgatásra találnak!
Beszéltem Dinivel leméri nekem a felsõcsõ hosszát!
Én néztem egy PRO kormányt. 60 cm széles. Igazából majd ha meglesz a váz utána tudom megnézni hogy mekkora kormány kéne! 13 cm-es stucnit veszek bele!Az elég hosszú kell, hogy legyen!
Jövõhéten, ha ráérsz vmikor akkor szívesen elmennék és kipróbálnám! Amúgy is mennék pestre és akkor hazafeléjövet megnézem! Majd privátba egyeztetünk!
Beszéltem Dinivel leméri nekem a felsõcsõ hosszát!Vegyél olyan Bike+ kormányt, mint az enyém. Nem drága, nem rossz, és elég széles. Ha túl széles, le is vághatsz belõle!
Stucniból neked kell a 12-es, én a 180 centimhez 11-est használok.
Ha nem elég a 12cm-es stucni, akkor valóban nagyobb váz kéne
Ha eljössz Fehérvárra, kipróbálhatod a kecómat, és akkor látod, hogy merre mennyi.
Kerestem olvastam érdeklõdtem! Lassan összáll a gép! Mármint, hogy mibõl fog állni alkatrészügyileg!
Még ott vagyok bajban, hogy stucnit és kormányhosszt kéne összehangolnom! Szóval 189cm vagyok, az immár lent említett fehér 18"os vázam lesz! A vállszélességem 44 cm, a kezem hosszúsága 80 cm! Hajlított kormányt vennék rá a hátam miatt!
Figyelj én azért kérdeztem! Egy miérttel azért megdobhattál volna! Amúgy mindig is ekkora vázam volt! Jobban szeretem a kisebb fordulékonyabb bicajokat!
NE ÍGY! NE ÍGY!
Figyelj én azért kérdeztem! Egy miérttel azért megdobhattál volna! Amúgy mindig is ekkora vázam volt! Jobban szeretem a kisebb fordulékonyabb bicajokat!Tuki, én nagyobb vázat vennék a helyedben. De azt csinálsz, amit akarsz.
pl.: luongo.hu. Van Surly hátsó agyuk. Asszem 32 lyukas. 20 ropiért. De lehet faragni az árból! :-)Üdv néktek!
Van egy olyan gondom, hogy nem találok ss agyat 32 lyukas kivitelben,montis villasarutávhoz.Nem tudja valaki, hol lehet ilyet kis hazánkban beszerezni?
azt a bigyot hivjuk mondjuk szabadonfutonak
a csapagyat meg hivjuk neven mert olyan nincs, hogy ipai csapagy.
igy hivjuk mondjuk szabvanyos csapagynak
/amugy melyhornyu golyos csapagy van benne tobbnyire/