Jelentkezz be Regisztrálj
Single Speed
vendég_unit_*
Posted 2006. November 10. - 16:22
Posted 2006. November 10. - 15:59
bekommen in djacs meint kapni.
getting in english means kapni.
okostojaskodas off
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2006. November 10. - 15:54
1. vat fakin name iz disz.
2. ju bekam dzsaszt van fakin sztil frem vit 21 sped gir
baj
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2006. November 10. - 15:51
7-es STX agyra persze nem jo a Gusset atalakito, es meg a monoblokk is hosszu, szal a lanc sose lesz egyenes, de persze azt szeretne a csavo, hogy olcso legyen, mert azt olvasta az ujsagban, hogy a ss bringa olcso.
iiiiiiiiiimadom.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2006. November 10. - 15:40
I would like to get the Bianchi P.U.S.S. for Christmas!
Thank you!
Szabcsi
http://soloszabi.blogspot.com
Posted 2006. November 10. - 15:28
Vagy mégsem? Az SS modelleket csak az USA oldalon látom. Akkor a kérdés helyesen: az SS Bianchi modelleknek van-e európai forgalmazója?
Posted 2006. November 10. - 15:25
Posted 2006. November 10. - 15:17
Csak úgy játszásiból: van a Bianchinak európai forgalmazója (magyart már kérdezni sem merem)?
vendég_unit_*
Posted 2006. November 10. - 14:51
Posted 2006. November 10. - 12:37
Ez k**vajó. Védesd is le!single speed = egy sebesség (Vagy a szõke kék szemû emberek felsõbbrendûek és az SS-be már csak az ária tartozhat?)
Javaslom, hogy aZ 50e alatti egysebességes gépekre vezessétek be az LESS kifejezést, vagyis Low End Single Speed. 300e fölött meg legyen HESS, vagyis High End Single Speed!
Posted 2006. November 10. - 12:24
Vaz: 30ezer (hegesztessel, festessel)
Villa: Kona project two 9 ezer
K. csapagy: en beleultettem egy regit, de 3 ezer korul mar van TISZT!
H. mu: Truvativ Stylo GXP 30 ezer korul egy tanyerrel... de lehet ennel sokkal olcsobb megoldast is talalni.
Agyak: B+ 6900 az elso hatso
Felnik+kullok: Mach 1 8500Ft
Racsni: 2000Ft
Lanc: 1500Ft
Fekkarok: Sram 9.0 6000Ft(Mondjuk olcso Avid)
Fekek: Sram 9.0 9000Ft(Avid 5.0)
Nyereg: Fizik ??? 4000Ft
Ny.cso: Titec 4500Ft (olcso Pazzaz)
Stucni: Pazzaz 4500Ft
Kormany: Titec 7000Ft (olcso Pazzaz )
Ez durvan mindennel egyutt 126 ezer forint. Nos???
Es ha nagyon akarod ezt meg lehet mondjuk oldani 85 ezerbol hasonloan igenyessen!
Posted 2006. November 10. - 12:00
http://www.fatcyclist.com/
Most felkerült egy videó is, a fene a pofájukat ezeknek az amerikaiaknak, ezek aztán tudnak élni, az biztos.
"I had planned to ride the geared bike on Gold Bar Rim this year, but when it came down to it, I’ve just been having too much fun on the Rig (my rigid singlespeed)."
Meg kéne nézni ezt a Moabot most már tényleg, mindjárt be is írom az ötéves terveket tartalmazó naplómba...
Posted 2006. November 10. - 00:38
Szálljunk már le a földre! Rengeteg ember nem engedhet magának egy olyan szintû bringát, mint amilyen a Tietek, ezért pedig leoltani õket nem túl fair szerintem...
Lassan ott tart a dolog, hogy itt azonnal durván s kegyetlenül leoltunk bárkit aki nem üt meg egy szintet? én ilyennel nem talákoztam itt még.
Azt sem értem, hogyha valaki betesz ide egy képet a bringájáról, akkor miért kell igénytelen szarnak nevezni, még ha annak is gondolod. Persze lehet, csak nem illik.
Próbáljunk meg mondjuk a vázas topikba berakni egy teszkós' öszteleszkópost, majd mondjuk el, hogy ezzel képzeljük el DH pályafutásunk elsõ 6 évét. kb. két percet adok s máris a földbe leszünk döngölve, ráadásul olyanoktól akik szemében most mi vagyunk a "rosszak"
Ha jól emlékszem s figyelmesen olvastam vissza, akkor ilyen szarozás csak arra érkezett ami a tulajdonosa szerint is azt a szintet üti csak meg.
Szerintem néhányan elég magas lovon ültök, amolyan "mindenki hülye, csak én vagyok helikopter" módra.
Lehet hogy nyitni kéni egy új topikot, lehetne a címe pl "SS-t a proliknak is!", aztán nem lenne több sértõdés:)
s akkor minden topikból lehetne csinálni egy x ft-tól y ft-ig címüt is...
Úgy érzem, hogy ami/amik nagy lehúzást kaptak ebben a topikban azok elsõsorban igénytelen bringák-vázak-alkatrészek voltak. Ezért is váltak a kritikák áldozatává, és nem pedig olcsóságuk végett (olcsón is lehet igényeset csinálni)
Az ilyen kritikák, lehúzások viszont elhangzanak más topikokban is, de mivel ez egy kis törzsközönségü topik, így jobban szemet szurhatnak.
Posted 2006. November 10. - 00:17
Azt sem értem, hogyha valaki betesz ide egy képet a bringájáról, akkor miért kell igénytelen szarnak nevezni, még ha annak is gondolod. Persze lehet, csak nem illik.
Szerintem néhányan elég magas lovon ültök, amolyan "mindenki hülye, csak én vagyok helikopter" módra.
Lehet hogy nyitni kéni egy új topikot, lehetne a címe pl "SS-t a proliknak is!", aztán nem lenne több sértõdés:)
Posted 2006. November 09. - 22:01
tudom tudom suttyo ridgeback ez is, de olcso mint a allat. szal elkezdtem gondolkodni rajta...
de lehet hogy elkurvulok es a 2.0 -t veszem meg. 27sebesseg, teleszkop... fujj.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2006. November 09. - 18:12
Fogtál már a kezedben? 3 kg...ezt hurcolni nem magamfajta bringásnak való, leflexelni meg 2 perccel több, arra sem figyel senki.OFF
Csak ugy csendben megsugom...... Granit Extreme 59----Level 25!
A szépség meg abszolút szubjektív. Nekem a vékonypálcás, légies gépek tetszenek, amelyek szinte lebegnek az út felett, mint egy délibáb, ha lehet, krómozott vagy fehér vázzal, szombaton leszek pl. gazdája egy hófehér Botecchiának, amin még a hajtókar, fékkarok és az agyak is fehér Suginók, de ez is filléres retro. Ellenben gyönyörû számomra és látom mi lesz a vége, ha megcsinálom olyanra, ami tetszik.
Posted 2006. November 09. - 18:10
Posted 2006. November 09. - 18:07
single speed = egy sebesség (Vagy a szõke kék szemû emberek felsõbbrendûek és az SS-be már csak az ária tartozhat?)Mondjuk én pl. pont a Langstert, a fixiket, a városi rohangálósokat stb nem tartom ss-nek, bár egyetlen áttétel található rajtuk. (magánvélemény!)
Javaslom, hogy aZ 50e alatti egysebességes gépekre vezessétek be az LESS kifejezést, vagyis Low End Single Speed. 300e fölött meg legyen HESS, vagyis High End Single Speed!
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2006. November 09. - 18:06
Azért azt megkérdezném, hogy a szépséghívõk közül kinek van legalább egy Bianchi Pistája...
??? Egyrészt az egy alapbringa, még a Langsternél is alapabb.
Másrészt meg ez itt offtopik, hiszen SS = offroad, mint tudjuk :-)
fixiagyak problémájába beleunt
Milyen problémája is van a fixiagyaknak? Vigyázni kell, hogy legyen rajta menet, ennyi a trükk :-))
Posted 2006. November 09. - 18:03
Csak ugy csendben megsugom...... Granit Extreme 59----Level 25!
Mondjuk az emberek kozonyossege es vandalizmusra valo kesztetese sajnos neha tenyleg fajdalmas merteket olt! De ez igencsak offtopic.
ON
Amugy en is szepseghivo vagyok.. es eleg szepnek tartom Unit Konajat.. vagy Moratijat (igaz ez nem ss). De egyaltalan lattad mar Fityisz fele Yaseceket? Nah papam, azok szepek megintcsak... aztan akkor Lofarkas bringajat is lattam meg a regmultban egyszer, mikor bent volt nalunk a boltban... az is tetszett, egyszeru es szep.. .. Szerintem az en On-Oneom sem csunya a feher kis vazaval es a piros Hope cucokkal rajta... (de mondjuk ez lehet, hogy elfogultsag is egy kicsit..)
De sajnos nagyon sok embernek nincs igenyszintje..