Aha. Köszi a hozzászólást. Meg mindenkinek, aki amúgy hanyagolja ezt a topikot. Csak most nem.
Én is boltban dolgozom ám, mégha nem is a Csatorna túloldalán.
Átlagban heti 2-3 "remek-fogasos-sárban úszó, soha le nem takarított" Polar-X-et, Boa-t, Airborne-t, Shred-et, Scrap-et, Stuff-ot, STP-t stb... nagyritkán fixit vagy városi ss-t alátétezek ki a kis kezeimmel, visszafojtom az anyázást, amikor megszúr a széjjelszakadó váltóbovden, ami a váltót fixálja (és nem mozgatja, mert az utolsó bovdenház kiakasztószemhez kötözték), köszörülök zárógyûrût 11-es lánckerékbõl miközben néha-néha megégetem magam, de igyekszem, hogy a lehetõségekhez képest szép legyen, rövid csavarokat berhelek, hogy az egy tányér jól legyen már a helyén, napokig játszom a monoblokkokkal, hogy a láncvonal is stimmeljen, elhasználok heti 100 kötegelõt a váltó vázhoz kötözéséhez, leköszörölük még a kanálból is, ha kérik... TUDOD???
Csak az a helyzet, hogy nem nagyon találkozom az általad említett: "sok szép SS-t meg fixit, drágáér" típussal és az "Omega pályavázzal" SEM!
Lehet, ha befutna egy-kettõ néhanapján, nyugodtabban élném meg azt, ami itt folyik. De nem fut be. (1991-tõl dolgozom bicajboltban)
Ha már van egy fórum erre (SS), akkor nem a sz@rt kellene felpaszírozni rá, az igénytelent, a trágy@dombot, hanem azt, amitõl egy kicsit jobb lesz az egész.
Akár az álmainkat, vágyainkat testesíti meg, vagy láttuk valahol, érdekel valami részletmegoldás, esetleg már gyûjtünk rá, vagy van valami újdonság a témában... én ilyenekre gondolnék. Önzõ vagyok biztos.
Persze, ha nem megy, akkor maradjon a fos@dék, az is jól néz ki, ha színes a kép. Én meg beletörõdöm. És nem az végzi a "szélmalomharcot", aki a romjait felpakolja ide, hanem három bringás lassan az egész "bringás" fórum ellen :-(