Jelentkezz be Regisztrálj
Single Speed
Írta 2007. január 29. - 11:56
Írta 2007. január 29. - 11:45
Oppardon, korán volt / késõn volt / be voltam rúgva / egyéb tudatmódosító szer hatása alatt álltam / hülye vagyok. Tetszés szerinti aláhúzandó, a többi értelemszerûen kihúzandó.
megoldottam :-)
kaphato olcso lancfeszito? olyan 3-4eft
aztan kik nyomjak surly?
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2007. január 29. - 10:43
A láncvillára gondoltál, remélem! ;-)
Oppardon, korán volt / késõn volt / be voltam rúgva / egyéb tudatmódosító szer hatása alatt álltam / hülye vagyok. Tetszés szerinti aláhúzandó, a többi értelemszerûen kihúzandó.
vendég_unit_*
Írta 2007. január 26. - 20:03
S még egy kérdés: mekkora a legnagyobb tányér, ami rámegy (a támvillába még nem lóg bele)?
A láncvillára gondoltál, remélem! ;-)
Írta 2007. január 26. - 14:57
Fityisz, az igen ritka és kuriózumnak számító Shimano (valami noname kis cégecske) 130-as szabványméretre. Ha végigjárnám az üzleteket, biztos lenne a fiókban több helyen, de az idõm drága (ráadásul most külföldön is vagyok).
Ha hazajössz, gyere be hozzánk, mert itt van ;-)
...ami ehhez a hajtókarhoz illik, 43.5 / 45 mm -es láncvonallal rendelkezik
úgy tudom ez vázfüggõ, vagyis 43,6 és 45 mm közé jön ki a láncvonalad... szerintem... így tudom...így hallottam... nekem ezt mondják hátulról :-P
Írta 2007. január 26. - 13:49
Viszont nézegettem az Ultegra specifikációt. Ott azt írja, hogy a Hollowtech II Bottom Bracket, ami ehhez a hajtókarhoz illik, 43.5 / 45 mm -es láncvonallal rendelkezik. Ezt úgy kell érteni, hogy attól függõen, hogy rakja be az ember, választható? És ez ugye a két tányér közötti vonalat jelöli (ahogy Sheldon Brown is írja), szóval ha én a 45mm-t választom, és levonom a tányér szélességének a felét, akkor max. 1mm eltéréssel kijön a láncvonal... vagy rosszul okoskodom? Vagy ez két külön BB-t jelöl?
Írta 2007. január 26. - 13:24
(has)Pókember, milyen osztókörre kell az a 42es tányér?
Írta 2007. január 26. - 13:16
Írta 2007. január 26. - 12:39
SzabcsiPro, tudom, parasztság, de ha leszámítjuk a fixes áttételt, a kormányt meg a hajtókart, szakasztott ilyen lesz az enyim is. Persze törpeméretben. Hiába, aki 99 fontért vesz vázat, ne várja, hogy egyedi lesz :-)
Viszont akinek esetleg most megtetszett volna, az már lemaradt, mert a nagyobb méretek elfogytak.
A hajtókar micsoda benne, jól látom, hogy montis? Hogy jön ki a láncvonal (elvileg a 120mm-es vázpapucs-távolsággal 42mm)? Hajtókarom még nincs, ajánlgattak egy Ultegrát potom pénzért, de azzal lehet, hogy lenne láncvonal probléma... Avagy tud valaki jobbfajta SS (országútis, tehát 130-as osztókörû) hajtókart ajánlani, ami itthon is beszerezhetõ?
S még egy kérdés: mekkora a legnagyobb tányér, ami rámegy (a támvillába még nem lóg bele)?
Semmi gaz.. en nem haragszom.. tudnad Londonban hany ilyen futkozik..
Az enyem 135mm-es,ez meg a regebbi szeria .. nekem monti SS agy van benne es octalinkes Deore hajtomu. Teljessen jol kijott a lancvonal, halal egyenes.
Legnagyobb tanyer? Uhhh..azt nem tudom pontossan, de a multkor volt egy srac es neki 51es volt fennt.
Amugy szerintem ilyen slungla rendelj Brantektol Truvativ Elita Track hajtomuvet.. az is valami nevetseges aron van naluk es az biztos hogy jo lesz, mert a komplett bringakat ok is ezzel szerelik.
http://soloszabi.blogspot.com
Írta 2007. január 26. - 11:56
Tudja valaki ki a magyarországi forgalmazója a Point Racing-nek?
Köszönet!
Írta 2007. január 26. - 11:11
Viszont akinek esetleg most megtetszett volna, az már lemaradt, mert a nagyobb méretek elfogytak.
A hajtókar micsoda benne, jól látom, hogy montis? Hogy jön ki a láncvonal (elvileg a 120mm-es vázpapucs-távolsággal 42mm)? Hajtókarom még nincs, ajánlgattak egy Ultegrát potom pénzért, de azzal lehet, hogy lenne láncvonal probléma... Avagy tud valaki jobbfajta SS (országútis, tehát 130-as osztókörû) hajtókart ajánlani, ami itthon is beszerezhetõ?
Írta 2007. január 25. - 21:52
nem, nem On One... Szabireszeltesokmindenbol fajta... (3 munkaoram van benne...)
_kz_:
en meg 125 fontert vettem villaval... most 99 villa nelkul... a villa amugy 35 font... (nem az ami benne van a kepen)
lor:
a kormany easton ea30 ...
Írta 2007. január 25. - 20:49
Írta 2007. január 25. - 20:25
faszan nez ki a gepes
mi penz egy ilyen vaz?
ha nem feltenem lehet betolnek a colnago helyebe egy ilyen keket
de az jo ilyen ~minimalnak
kormany mifele?
fura az ive
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2007. január 25. - 20:22
fixmeup?
Én se tudtam fejbõl, hogy hol van, de megkerestem neked a googleval:
http://www.peak.org/...php/fixmeup.php
Mérd meg az effektív láncvilla hosszadat, add meg a proginak, és olyan áttételezést válassz, ami benne van a középsõ sávban (vagy legalábbis nem nagyon lóg ki belõle). Ciki lenne láncfeszítõt használni olyan papuccsal, amin van állítási lehetõség, még ha kicsi is...
Írta 2007. január 25. - 20:02
Ez a nagy kékség a sarki fény nálatok?
észak london?
Szabi, a nyeregcsõbilincsen figyelõ bovdenház megakasztó kütyü az OnOne? vagy ez nem itt kellene megkérdeznem, hanem mondjuk az agyváltós topikban?
vendég_unit_*
Írta 2007. január 25. - 18:02
Írta 2007. január 25. - 17:53
mekkora a választék agyváltok terén? mert nem nagyon szoktam nézegetni...de engem is érdekelne vmi ss bringa vagy esetleg agyváltos. ilyen 3 sebis shimano-kra gondoltatok vagy komolyabbakra? milyenek vannak még rohloff-on kivül mert fateromnak kéne agyváltos bicaj.
hogy mekkora a valasztek???.. azt en sem tudom, mivel en sem nagyon nezegetem...
engemet is erdekelnek az ss bringak.. vagy esetleg mas nem...
sebik meg simanok is vannak, meg 3-4-5-6-7-es billio sebessegesek is.. rohloff.. jah, az jo nagy, meg nehez is.. uhh meg draga is am.. es faterod mert pont agyvaltost akar???
ha mar itt vagyunk , az en fateromnak meg egy holegfuvasos forraszto kellene...
de hogy offoljak is:
KESZ A POMPINO.. felig meddig.. kolcson elso kerekkel....
Ja akit erdekel a setup..., azt majd egy nemodaillo topicba beirom.....mondjuk Kellys club???
vendég_unit_*
Írta 2007. január 25. - 08:50
Írta 2007. január 25. - 07:39
NE ÍGY! NE ÍGY!