hmm.
jelenleg 39-18at kapott, kiváncsi vagyok mi lesz belõle, így pont kijött lánc.
Nekem 44:18 és gondolkodok egy 16-ban. Mondjuk napi 15km országút is van a pakliban (nagyrészt sík).
kz
hmm.
jelenleg 39-18at kapott, kiváncsi vagyok mi lesz belõle, így pont kijött lánc.
Hol? Mennyi?
pl ittaki esetleg vázvásárláson töri a fejét, most a 2005-s kona unit akciós, ha esetleg nem tudnátok, és ma megyek érte, és alig várom, h megkaparinthassam....
jut eszembe, tudja valaki, hogy hol lehet a fenti váz geometriai tábláját megnézni?
elsõsorban a fejcsõ hossza érdekelne a 18'-s váznak.
kösz:
Zsolti
ui: a váz az utolsó, ami nem "oridzsi ss" a bringámon ))) de már nem sokáig )
aki esetleg vázvásárláson töri a fejét, most a 2005-s kona unit akciós, ha esetleg nem tudnátok, és ma megyek érte, és alig várom, h megkaparinthassam....
Ez a lánckerék téma esélytelen sztem rendeld meg kintrõl neten. Egyébként most látom hogy a kamu ss-esek ki lettek söpörve "építsünk szinglit láncfeszengetõvel" rovatba? Ja meg ez a rendõrkék oldaldizájn!? Tiszta brfk teve utca meg minden... Csak be ne lõjenek géppityuval : )
De van alternatíva: kazettás SS agy. Én is most ilyenen agyalok, mert a White racsni árából simán fûzetek egy új kereket kazettás aggyal, és akkor úgy variálom az áttételt, ahogy jólesik (ráadásul egzotikus áttételeket is simán összerakhatok).