hayes hfx mag féket tudok használni avid juicy tárcsákkal?
valaki esetleg?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Ez az a Valentino Rossi aki egyik versenye kozben letette a motorjat es kirohant a palya szelen allo budiba vegezni a dolgat?
![]()
A multkor lattam egy szupermotot na azon volt aztan tarcsafek elol. Hullamos is, vastag is, szegecselt is mint az shimano es volt vagy 30cm atmeroju. De sztem felejtsuk a motorokat, mert az egy masik forum
ez nem olyan egyszerû. és elöl jobb lenne. volt errõl egy cikk is a BikeMagban. ha holnap lesz kedvem megkeresem, és kivonatolom.
egyébként a kocsikon is a tengely elõtt van a tárcsafék - ez most csak úgy eszembe jutott.
megyek alszok
Ez max az elsõ tengelyre igaz, a hátsón pl. hátul (is) szokott lenni.egyébként a kocsikon is a tengely elõtt van a tárcsafék
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
jha a poligonnal nem volt mindenki megelégedve
nekem még csak nem is tetszik, de ha tetszene, akkor se vennék
saint(meg úgy minden fék kb): nagyon kb, de 1,5-2 deci bõven elég egy hátsó fékbe is
magura passz
rocsi: a juicy az melyik tárcsa? a régi avid minden gond nélkül, az új meg szvsz semmilyen fékhez nem jó, de mûködni fog vele...