Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata Avid BB7 használatával Hayes V7 (180 mm) tárcsával? Az a cirka 2,5 mm sugárirányban mennyire okoz gondot?
Lecserélném a gyári 160 mm-es Roundagon-t elöl, mert egyrészt nem túl erõs, másrészt már gyárilag akkora 8-as volt benne (elöl-hátul, de az egyik különösen sz*r), hogy nem lehet normálisan beállítani.
Ezáltal kicsit csalódtam az Avid tárcsákban, mennyivel jobb a Cleansweep? Aki használt már ilyet 185-ösben, annak mennyire volt 8-as mentes új korában? A Hayes 180-as tárcsák milyenek ugyanebben a kérdésben?
Köszi elõre is
Nekem is elol hatul avid, raadasul hatul avid bb5, 160mm es tarcsaval, es imadom, eszmeletlenul harapos, nagyon durva kis fek. Egyebkent enyemben is volt enyhe 8as gyarilag, de a srac a boltban, ahol vettem, megmutatott jonehanyat, legtobb ugy jon, mivel hogy neki a nagykerbol ugy adjak oda omlesztve 1 nejlonban, eccere vagy 20at. Es ott elhajolhat 1-1 .
Na de tok egyszeru , kezzel ki szokta hajlitgatni egyenesre mikor mar fel van fogva. Tok okes lesz, semmi para. Nem mindegyik ien, de benne van a pakliban, elhajolhat, de visza lehet egyengetni, es ugyanugy eloferdulhet Hayes-el is. De valahogy ha mar mechanikus akkor sz-tem Avid verhetetlen. Foleg ha BB7 rol van szo. Az kiralysag.