higgyétek el 90 kilóval -pláne 100+-al- minden fék adagolható
jól beszél a sokat megért Mester:D nincs olyan,hogy adagolhatatlan egy fék..
higgyétek el 90 kilóval -pláne 100+-al- minden fék adagolható
higgyétek el 90 kilóval -pláne 100+-al- minden fék adagolhatóTig, holnap ha megyek, mehetsz egy kört, addig beállok a pultba:D
DéBé: a code sem adagolható. vagy qrvára fog, vagy még jobban:D
ja régiekre alapoztam a véleményt
azt most is hogy hfx et meg magot ne..
J, strokert gondolom próbáltál Te is, sztem agyonveri a mag-ot...
Bálint code-ját meg én is ki akarom próbálni de olyan gyorsan elviharzott az üzletbõl....
ja régiekre alapoztam a véleménytNem csak arra.
Akinek über bika féke van (és nem MAG), és Bp-i, azt had próbáljam mán ki, akár parkolóban is, viszonyítani jó, fékerõre lennék kíváncsi, nem melegedésre, adagolhatóságra, stb.
Nem csak arra.Koca, szerintem Tig a Stroker Ryde-re mondta, hogy szar.
arra gondoltam ha jót akar magának akkor a héjszt mint márkát felejtse el...
A sebesség mindent megold.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960Sárgaság?tesztbringákat használok mivel sajátom momentán nincs müködõképes.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Nemrég még azt mondtad, hogy rossz, ilyet nem szabad venni.a stroker trail viszont atomállat kurva jó .....az én hfx magom állítólag a jobbak közül való, na azt ezerrel agyonveri fékerõben, de még az elõl 7"-os magura lujzit is (a strokert meg a magot 6/6-os konfigban használom)
A sebesség mindent megold.
tesztbringákat használok mivel sajátom momentán nincs müködõképes.stroker lett a code helyett, vagy ez most átmeneti?
a stroker trail viszont atomállat kurva jó .....az én hfx magom állítólag a jobbak közül való, na azt ezerrel agyonveri fékerõben, de még az elõl 7"-os magura lujzit is (a strokert meg a magot 6/6-os konfigban használom)
RAUH-Welt
B E G R I F F
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960xt
(szebb, jobb, könnyebb)