Bocsi, ez se volt egy túl informatív hozzászólás...
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Szóval döntsem el, hogy Hayes Stroker trail white, vagy Hope Mini Mono Floating rotorral
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960ne cseréld le, mert nekem ugyanez a problémám a juicy 5tel.
és ilyne tárcsám van.
1 hete cseréltem betétet, kopott betéttel már elég katasztrofális volt néha a fékerõ, most friss betétekkel meg tud fogni vmennyire mindig, de gyakran kell 2 ujjal fékeznem egy meredekösvény végén mert gynegül a fék.
sztem egész egyszerûen ilyen fék:S
1ujjal erõsen húzva emel csak meg
zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]
jobban viseli a melegedést, nem hullámosodik be vagy valami ilyesmi.
hali nekem egy olyan problámám lenne hogy vettem egy hayes nine elsõ féket 203as tárcsával és volt egy kis bibi vele a légtelenitö csavar oldali kis dugytyu el volt törve a sézle meg lett csináltatva faxa minden de le van ragadva nkb 1 évet nem használták hogy tudom én azt megcsinálni vagy ne is fogjak hozzá? a másik meg hogy egyzserüen nem is fog a fék és azt vettem észre hogy ami van a karnál kis feltötlõ nyilás ahogy pumpálom az meg kinyomja az olajat ilyenkor mit kell csinálni nagyon nem vágom a olajos fékeket elõre is köszi
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Van valahol két Avid CPS-em, felszereljem neked? 160-as tárcsát rakok rá, nehogy fejreállj, amikor blokkolod az elsõt, mint Tam
![]()
RAUH-Welt
B E G R I F F
Akinek über bika féke van (és nem MAG), és Bp-i, azt had próbáljam mán ki, akár parkolóban is, viszonyítani jó, fékerõre lennék kíváncsi, nem melegedésre, adagolhatóságra, stb.
jó, lepkesúlyban befogtuk:Dhiggyétek el 90 kilóval -pláne 100+-al- minden fék adagolható