a cserélt az jobb lett? nem is beszéltünk azóta.nálam csak az egyiket sikerült annó kicserélni, pedig mindkettõ fázott...
vagy el is adtad már õket?
a cserélt az jobb lett? nem is beszéltünk azóta.nálam csak az egyiket sikerült annó kicserélni, pedig mindkettõ fázott...
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
ez sajnos típus hiba Ice. Nem csak nálad csinálja ezt
az olaj elersztését meg nem tudod "elzárni". az bizony elfossa magát.
esetleg annyit csinálnék a helyedbe h pofák ki --> dugattyú kinyom ameddig lehet aztán meg szilikon sprével befújni mind2 dugattyút. ez hátha kicsit megpuhítja a tömítést, ezáltal nem engedi majd el az olajat.
Janes: sztem nincs ilyen elöírás (erõsen használat függõ), de egy 2 éves féket már célszerû lelégteleníteni.
két dolog a 08'as Xt-m-rõl:
0,-5 alatt felkeményedik a fékem, fékhatásban nem érzem annyira a változást, de rendesen érezhetõ, hogy a fékkar sokkal kisebb utat jár be, hideg miatt? (oke csak hidegben van ilyen, de mééé? nem lehetne olyan mint nyáron?)
meg találtam némi olajfolyást az elsõ féknyeregnek az alján, ahogy néztem a dugatyú mögül jöhetet ki egy kis olaj, azt lehet valahol "elzárni" vagy ha nem jön ki több nincs nagy gebasz?
nem a fogason találkoztam a dologgal elöszõr a lényeg hogy az eredeti témához visszatérjek ez a tárcsa nem hajlik nem melegszik nem deformálodik akárminek is nevezzük amire ti gondoltok az is létezik tudom de nevezzük nemes egyszerüséggel fékfüggetlenitésnek ha a tárcsára van valami okos magyar nevetek akkor szívesen felvenném a szotáromba és elnézést a 3 betü eltérésért.de szerintem azért érteni lehetett
Ride everywhere.
.
RAUH-Welt
B E G R I F F
szerintem fogalomzavarod van.most akkor mindenkit kioktatnék hogy de van ilyen cucc gyertek fogashol és nézzétek meg nekem ilyen virit a paripámon londonbol hoztam és floaternek hivták ott is.na szoval lehet oltani de ez csak a magyar bringás társadalmat tükrözi. kissé nézzetek utána a dolognak utána lehet rolla beszélgetni
RAUH-Welt
B E G R I F F