hogy ti milyen viccesek vagytok ma..

Van valami ötletetek, hogy domb nélkül, hogy csináljam hatékonyan?
köszi.
Sprint, nagyfék, sprint, nagyfék.Van valami ötletetek, hogy domb nélkül, hogy csináljam hatékonyan?
Na megvan az új fékem. Végül maradtam annál, ami jól bevált. Avid lett, Elixir R 185-185. jó áron volt angolban, 43.000Ftból kijött a 2 fék.
Az szeretném kérdezni, hogy mennyire macerás összerakni? Mert ugye manual guide az van hozzá. Be kell ezt állítani? Fékpofák távolsága a tárcsától, stb..
És ha igen hogyan?
Valamint, nekem centerlockos agyam van, amire tettek átalakítót 6 csavaros rendszerhez. Tudom, hogy most hülyeséget kérdek, de a tárcsa közepének(ahol a 6 csavar fogja) átmérõje, az nem változik a tárcsa méretével? Vagyis az sztenderd?! Még új vagyok a hidrós fékekben.
köszi a segítséget.
RAUH-Welt
B E G R I F F
mondjuk igen,már nem úgy van mint Krausz idejében
de azért van rá lehetõség, igaz kûlfölröl , de lehet az a lényeg komplett tömítés készletet lehet rendelni a CRC-rõl
a Hope-hoz kicsit bonyolultabb lesz alkatrészt rendelgetni(már ha kell)
a Hope-hoz kicsit bonyolultabb lesz alkatrészt rendelgetni(már ha kell)Asszem a jövõben én sem szeretnék shimanót most egy kicsit letört, én Hope monon gondolkozok.........
RAUH-Welt
B E G R I F F
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!