Na akkor holnap veszek sebbenzint azzal a tárcsát áttörölgetem utána fékbetét ki kicsit megcsiszolás utána fel a lejtõre és jó párszor le. 
Köszi a segítséget. Még annyi hogy ha jövök le a lejtõn folyamatosan húzzam be egy kicsit vagy teljesen, aztán ki aztán megint teljesen be.... ?
nekem rendstzeresen kevesebbet fog a Hope M4 mosás után, ami ganaj a bringán volt rámegy és ha szárad akkor ott elég erõteljesen meg tud ragadni, sztem az alkohollal semmi baj nem lehet (kibaszottul rozsdaérzékeny anyagokat azokkal mosunk mert azok könnyen elpárolognak amikor egyetemen vizsgálunk vmit - semmi baja nem lesz, mert elpárolog, de érdemes minnél naygobb alkoholtartalmút)
másik szer a féktisztító: mindenre jó, csak a fékre nem. oké h lemossa a fékedrõl a zsírokat/olajokat, de utána olyan réteg keletkezik rajta ami alig ég le róla. mindenre jo, még bogárírtásra is

csak fékre nem
menni kell a bringával ésszel és használni óvatosba, elõtte esetleg ki lehet venni a betétet és ablaktisztítóval lemosni, ezután csiszolópapírral megcsiszolni, mert nem feltétlen "szívja meg magát" a betét, nekem ez a módszer segített a magura gustavon is meg a hope mono mini-n is
a bekopás bouvdenes fékeknél hosszabb ideig tarthat mert nem szorít olyat a fék, kérdés h milyen idõs a bouvden - ez a harmadik aprónak tûnõ dolog ami csodákra képes
NAGYON FONTOS, HOGY CSAK ÓVATOSAN KEZD HASZNÁLNI A BIKEOT A SZERVIZEK UTÁN ÉS A BEKOPTATÁSOKKOR MERT CSÚNYA VÉGE LEHET. próbálgatni kell minden fékezés elõtt óvatosan negyedig-félig befogva a fékkart, hogy miket tud fogni a fék, ez azért fontos mert vagy nem fog és késõn szalacc bele valamibe, vagy hirtelen elkezd jobban fogni és paff jáccod zuppamant

minden amit írtam tapasztalat...