Eddig rám mindenki furán nézett mikor azt mondtam, hogy pont azt a pici nyúlást szeretem a shimano fékekben.
A mostani br-m595 -ös deore fékeim-et is imádom.

Viszont lehet hayes 180/160-as tárcsákkal nem az ideálís párosítás, vagy más betétre lenne szükség. Ugyanis nem tapasztalom azt az erõt ami kellene elvileg, amit a fentebb pont említett bikeradar-os tesztben olvastam. Mondjuk ott a gyári SH tárcsákat használták, abból is a régebbi, "teljesen kerek" fékfelülettel megáldottakat. BBB betéteket mondták páran, hogy jók, de tavasszal mindenképpen kellene valami, mert úgy érzem a kemény 71 kilómat jobban meg kellene fognia, még a városban is.
Adagolhatóságra nincs panasz, egyedül a fékerõbõl szeretnék picit többet. Nagyon halk reszeleése is van fékezéskor, de ez nyílván a hayes tárcsák jóval nagyobb lyukai miatt keletkezik. Betétekben meg passz... Jelenleg a gyári resin van benne, de annyi féle márka van már, majd utána járok itt mi lenne jó... a2z, alligator, bbb, stb

Hangja a jelenleginek a reszelésen kívül nincs, azt is csak alilg alig hallani, esõben van csak egy jellegzetes visítása.
Tárcsa cserén is gondolkozzak, vagy miben agyaljak?