Sziasztok!
Honnan tudnék ilyet beszerezni?
http://gp1.pinkbike....p4pb8361272.jpg
Shimano rt 86 - os tárcsához kellene.
Sziasztok!
Honnan tudnék ilyet beszerezni?
http://gp1.pinkbike....p4pb8361272.jpg
Nekem viszont az slx vette el a kedvem a shimano fékektõl. Azóta Avidom van , de nem mondom , hogy szeretem , viszont cserébe apróért van és javítható. A hayes stroker trail volt eddig az egyetlen fékem ami fogott szépen állandóan... csupán cincogásmentesre beállítani lehetetlen és olyan brutál hangosan cincog amit nehéz elviselni. Ha most kéne vennem akkor talán egy komolyabb avidot választanék , pl elikszír cr-t.
u.i.: Eddig az egyetlen fék amiben kifejezetten pozitívan csalódtam az a vérig szidott cikizett és alázott Tektro Auriga Comp volt. Nem egy nagy eresztés , de míg használtam (kb 2 hónap) addig egy rossz szavam sem volt rá. Városi szaladgálóson szolgált és oda tökéletes is.
Tanácsot kértél kaptál, ha szívni fogsz velük magadra vess. Olvass vissza itt egy pár oldalt hányszor ajánlják az avidokat és hányszor csak az slx-t, szvsz csak az slx-t többször fogják ajánlani mint mindahány avidot összesen.
A morcos.
Sziaztok,milyen hidraulikus tárcsaféket ajánlanátok nekem,MTB-ra(KROSS LEVEL A6),nem gagyira gondoltam,hosszú távú beruházás lenne?
Nagy János
Igen, az vagy. Nagyon kezdõ. Fórumozásban biztosan.Elnézést,de kezdõ vagyok,valami tektro fék van alapból a kerékpáromon,és ugye az elfogyott egy szezon alatt-semmitérõ fék,apámnak van Avidja és tökéletesen mûködik neki három éve,csak ezért érdeklõdtem,látom itt is rárontanak az emberre,a Testbike-ról nem is beszélve-na ott van aztán a kivagyiság!
Ezt nekem írtad? Mert akkor félreértelmezted amit írtam. A kutyát se érdekli Adonisz vagy -e vagy sem, vagy hogy mekkorák a kollégáid. Arra utaltam, hogy nem tûnsz nehéznek, ergó megfog a 160-as tárcsa is. Részemrõl is lezártam, mert úgy tûnik te az a fajta ember vagy aki még a jó tanácsot is személyes sértésnek veszi.Kösz,de ez a baj a kinézet alapján ítélik meg az embert ebben az országban sajnos,kevés izom is lehet acélos,munkahelyemen is van egypár kigyúrt ember-hát munkatempóban a béka segge alatt maradnak(nem öndícséretbõl írom),ha nem hiszed a te dolgod,a dolgozói teljesítményi munkalap nem hazudik,ezzel én lezárnám ezt a kinézeti vitát,féket meg majd alapos körûltekintéssel veszek majd.
Nagy János
Kár mert a hazai boltokban nincsen szettben-ráadásul mit takar a szett?Van a fék+tárcsa+a felfogató csavarokkal(6 Db),vagy azt külön vegye meg a parasztja?
Nem nézel ki valami nagy hegyomlásnak, a Deore simán megfog még 160-160mm-el is. De ha a telód bírja, akkor elõre még egy 180-ast is feltehetsz és akkor aztán szakadékban hátszéllel is megállít.Köszi,még körûlnézek azért,itt Kab-hegyen meg a környéken elkél a komolyabb fékek,többször és több helyen tudok 50-80-közötti tempókat menni,és meg is kellene állni valamivel is idõben.
Nagy János
Nagy János