Mit javasolsz/tok? Elsõ fékhez kell csak. Megrendeltem már de még tudom módosítani a rendelésemet.
Nem akkora para a dolog: A régi fékkarokra az új "B" váltókarok felcsavarozhatók. Az új fékkarokra a régi váltókarok viszont nem.
Az új váltókarokhoz elméletileg csomagolják a régi fékkarhoz való rögzítõ izéket.
Ez remélhetõleg hamarosan bizonyosságot is nyer, M596-os fékhez készülök '14-es SLX váltókarokat csavarozni. Csak a csomag érjen ide már...
Ennek a feltételezésnek lehet valami köze a valósághoz?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Köszönöm a tippeket. Stp1 által linkelt 999 forintos satu volt az Obiban, széttekerni is alig bírtam úgy szorult és a pofák nem álltak benne párhuzamosan. Egy kis satuval nem járok rosszul ha jó áron megkapom. A szerszámokat egyébként is gyûtöm, ha nincs is idõm barkácsolni, de amikor kell nagyon jól jön. A csõfogó sem rossz, majd meglátom.
Külföldi fórumokon írják, hogy jobb borotvapengével elvágni a fékcsövet, mint fogóval (van bowdenház vágóm is). Errõl mit gondoltok?
Akkor én ku..va ügyes vagyok
Viszont ha használod a két sárga bizbaszt, egy picike mûszerész satuval a kezedben, akkor sokkal egyszerûbb bekocogtatni mint fogóval megfogva, tapasztalat!
Rendes fogóm sincs. Otthon van satum, itt alig van valamim.. Mentem egy kört a szokásos nagyáruházakban, nem volt ideális árú vagy minõségû. Holnap nézek szerszámboltban. Kösz a tippeket.
Rendes fogóm sincs. Otthon van satum, itt alig van valamim.. Mentem egy kört a szokásos nagyáruházakban, nem volt ideális árú vagy minõségû. Holnap nézek szerszámboltban. Kösz a tippeket.