Thy utálta, majd én jól megvettem tõle, azóta patentul teljesít, és ezt õ is elismerte mikor kipróbálta a bringámon.
az övén ugyanez sz*r volt.
Rob: majd egyszer begurulok egy bringával melóba, amin elC van. csak úgy tüntetõlegesen:)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
iljics utálta az elcaminot.
senki nem mondta hogy rossz, csak azt hogy amennyibe kerül, annyiért vannak jobb alternatívák......Mi baj vaan a caminoval? még nem próbáltam de nem lehet annyira rosz v mégis?(nekem nem számit a súly)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
RAUH-Welt
B E G R I F F
a mag + a lujza saját méréshát az igazság odaát marad a Hayes súlyával kapcs, mert nem látom listában a Caminot
http://weightweenies...type=discbrakes
bár szerintük a Magura kb 5-12%os "mértékben" kamuzik a súlyokat illetõen, persze, lefeléés pont a Marta SL a 12...
azt én is aláírom, h hiába kalibrálható könnyedén és viszonylag széles skálán az El Caminonál a fékérzés, azért nem emelkedik ki az átlagból