Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tárcsafékek - általános eszmecsere

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
18554 hozzászólás a témában

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
CC vagy DH?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Inkabb Saint + Hope Floating Rotor

a saintban énis csak egyet tudok érteni, problémamentes fék, bármilyen felhasználásra.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Inkabb Saint + Hope Floating Rotor
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en mono minit nem vennek. saintet pedig igen. ha sarban mesz, akkor meg föleg nem jo a hope
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hahó

vélemény+voksokat kérek!!
elõre saint 203as hayes v8tárcsával vagy a 06os vagy a 07es mono mini ugyan ezzel a szetáppal.most mag van,ami nem kell

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
mindent adnak hozzá. tesom igy rakott össze anno egy saintet. ebikerol.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

D@NI

D@NI

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás
hellosztok!

szeretnék összerakni egy hidrás t.féket és úgy gondoltam hogy veszek egy deore v lx kart és hozzá pedig egy hone féktestet meg ugye hozzá a csõ meg az olaj.
és ahogy számolgattam (ebikeon néztem az árakat) akkor így olcsóbban jövök ki mintha egy komplett deorét vennék vagy lx-et.
ha ezt így megrendelem az ebikérõl akkor itthon összetudom rakni?minden adnak hozzá?
szerintetek ez így jó lenne vagy inkább maradjak a gyárinál?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
csak mivel nem egy kategória a faktorral, így nemtudom miért említetted õket egy lapon.

ON

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Nem ez nem pontos adat Lehet most 10 20 ezret túloztam kiskernél. de tény h ebike ról kb ilyen eltérrésel tudunk öszerakni bike ot.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
pontosan megnézted minél mennyivel tér el? ugyanazt a bringát max e-bike-rõl építed össze magadnak 210-ért.

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Hát nem tom én xfactorba nem raknék össze bringát.tegyük fel 300 ból összerakok egy bike ot xfactorban.azt lehet máshol 210 ért megtudnánk venni. de a facktor odad neked egy 15 ezres hátsó agyat azért mert ott vásároltál náluk.::D Elnézést kérek mindenkitõl tudom h ez nem idevaló. meg nem reklámozás stb. még 1 elnézést (az xfactor is versenyképes tud néha lenni)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
35%-os akció? Hova kell menni? :) Egyébként nem érdemes abból kiindulni, hogy akcióban mi mennyi. Haver Faktorban épített Konájához anno ingyen adták a hátsó agyat, "akciósan", mivel mindent ott vett, de azért nem mondom, hogy XY hátsóagy 0 Ft - ha érted mire akarod kilyukadni. ;)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Speciel azt is nézd h le lehet akciózva. az xfactorban a hfx 24 ezer de meg lehet venni 18 ért is.Tudod van olyan is H akció:D

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Speciel 44. http://www.xfactorne...s/hfxmag_hd_xc/ (13 a tárcsa)

Szerintem reális ár mert ha jól tudom az 30 ezer. és egész aranyosan néz ki(kivülrõl)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Szerintem reális ár mert ha jól tudom az 30 ezer. és egész aranyosan néz ki(kivülrõl)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ha ereszt és az ember szeret pepecselni akkoris megvan +2-5 ezerbõl.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
vagy csak el is akarja adni és nem fél évig ülni rajta, amíg végül meg nem veszi valaki... speciel én ennél olcsóbban adtam el egy ugyan ilyen féket, csak mondjuk az kopottasabb volt kicsit.

kivülrõl elég tip-top, ha belül is ilyen (nem ereszt sehol, van nyomáspontja) jó, akkor vedd meg nyugodtan, nagyon jó kis fék!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

http://apro.bikemag....ct=41906&cat=17
Ez gyanúsan olcsó szerintetek?

nem gyanúsan, hanem ránézésre üzleti érzék a nulla.
ilyenek miatt nem lehet semmit eladni jó áron az apróban.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás

Valaki hallott már a brake therapy ( http://www.therapyco...com/floater.htm ) féle utólagosan felszerelhetõ floaterrõl? Fõleg az érdekelne, mivel még nem találtam olyan európai netshop-ot ahol lehetne kapni, hogy honnan lehetne megrendelni?

Kerestem de nem találtam a fórumon ehez kapcsolódo hozzászolást.Bocsi ha mégis lenne!

ahogy elnézem bullithoz kéne neked, olvasd el ezt:
http://www.nsmb.com/...erapy_02_05.php
;)

rendelni gondolom amerikából kell hisz ott gyártják
de én lehet hogy megpróbálok házilag gyártani egyet ha lesz idõm rendesen utánajárni meg megtervezni hogy mi hogy legyen...hosszú még a tél:)
Autist Team:)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
http://apro.bikemag....ct=41906&cat=17
Ez gyanúsan olcsó szerintetek?