Csatlakozom... Ha holnap jó idõlesz énis megyek egyet! aztán írok énis hogy milyen_daci_ várjuk tapasztalataidat a fürész pizzáról
én kiváncsi vagyok rá...

Csatlakozom... Ha holnap jó idõlesz énis megyek egyet! aztán írok énis hogy milyen_daci_ várjuk tapasztalataidat a fürész pizzáról
én kiváncsi vagyok rá...
Van fékezõ felület..: ) Hát kitudja ha szarlesz akkro visszateszem a régit ezmeg jól lesz friszbinek..DEore / BB7 sztem azt mindenkinek magának kell eldöntenie...
DE személy szerint nekem, elõl-hátul Deore van és eddig mindenhol megfogott, ja és gyári Shimano tárcsával használom. Nem lehet rá panaszom és ami a legfontosabb, ahogy Thez említette meg tudok bízni benne!
edit: azon az Alligator tárcsán egyáltalán van fékezõ felület???:D vagy csak a levegõ fékezi...
MÁJERFAKTOR az egekben.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
A sebesség mindent megold.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
A sebesség mindent megold.
Ezt mint mûszaki érdeklõdésû ember mondod? :chin:
Más érzés nagyon a kettõ, nekem Hayes bovdenes volt, de nem fogott úgy nagytárcsával sem, mint akármelyik hidraulikus, az Avid biztos jobban fog, de nekem hiányozna az "olajos érzés".
Meg ugye, ez a rendszer nem sárérzékeny, nem kell állítgatni, persze drágább, de TÖBBNYIRE erõsebb, jobban adagolható, egyszóval profibb érzés.
Street gépre gondolkoznék el egyedül bovdenes féken, de terepezni Én személy szerint csak a hidraulikusat ajánlom.
szerintem:
Tapasztalat de Dig is tudna mesélni
1. Hayes
2. Shimano
3. Avid
4. minden más szar....