thez:Persze, évente ezen is cserélem (bár fél éves még, úgyhogy majd nyár elején cserélem csak), és általában drágább is a bowden mint a fékolaj (spec a mostani Jagwire asszem vagy 400Ft volt, de most megpróbálok egy jobbat, akkor az eredetileg BB5re szánt keretbe nem fért be izmosabb).
Kitakarítás... hm, a féktestet is szét illik szedni takarítani? Erre nem is gondoltam még...

Annyit persze még nem mentem vele, hogy vágjam milyen a hidrós érzés és hasonlítani tudjam a bowdeneshez, de látom ez is szempont, nagyjából vágom mire gondoltok alatta.
Koca,MJani:Persze, anyagra gondoltam elsõsroban, nem az hogy hogy van tervezve; meg amiket láttam Alligatorokat mind normálisnak tûnik hûtés/hõtûrés szempontjából. Szal anyagban nem hiszem hogy sok különbség lehet, és szemre (tudom hogy az nem elég, de ezeken figyeltek hogy hûtés korrekt legyen) megfelelõ ez is. Értem mit mondtok; én alapból feltételeztem -már amiket a boltban is hallottam róla- hogy korrekt (tervezésû), anyagban nem lehet akkora difi hogy összeségben kopás/fékerõben 10%nál nagyobb legyen a különbség. Az hogy vmelyik fékeknél vmelyik tárcsák megéghetnek az jogos, okés, erre nem gondoltam.
Mindenesetre az 100 hogy nem 2× olyan jó(tom hogy az árazás nem lineris szokott lenni); zöldfülüként merem azt mondani hogy megéri annyiért az Alligator.
Ha mégsem, akkor nagyívben kussolok és meghúzom magam
.