gondoltam, hogy elõször kissé darálós lesz ...

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
pontosan..
remélem viszacserélik..
d a pike átütõs.. szal nem értem
majd írok késõbb a tapasztalataimról csak kerüljön már fel.. alig bírom kiholnapig
Hát épp ez az.. ha vizet kap akkor marad kussba : D: DTomekumf: 1mm-es hézaggal sztem égvilágon semmi baj sincs. még ici pici beleérés sem nagy gáz de ha egyáltalán nem ér bele akkor meg nyert ügyed van.
ez a magas hang igy látatlanba nem tudom mi lehet. nem csak akkor csinálja ha vizet kap? ha meg azt hiszed h vmi "beragadt" volna a pofához kiszeded öket és megnézed...de nem hinném h ezért "pofázik"
A sebesség mindent megold.
Szerintem átütõshöz valót adtak, ami neked nem jó. Az a baj, hogy túl széles az adapter?
Csatlakozom... Ha holnap jó idõlesz énis megyek egyet! aztán írok énis hogy milyen_daci_ várjuk tapasztalataidat a fürész pizzáról
én kiváncsi vagyok rá...
Van fékezõ felület..: ) Hát kitudja ha szarlesz akkro visszateszem a régit ezmeg jól lesz friszbinek..DEore / BB7 sztem azt mindenkinek magának kell eldöntenie...
DE személy szerint nekem, elõl-hátul Deore van és eddig mindenhol megfogott, ja és gyári Shimano tárcsával használom. Nem lehet rá panaszom és ami a legfontosabb, ahogy Thez említette meg tudok bízni benne!
edit: azon az Alligator tárcsán egyáltalán van fékezõ felület???:D vagy csak a levegõ fékezi...
MÁJERFAKTOR az egekben.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám