Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tárcsafékek - általános eszmecsere

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
18557 hozzászólás a témában

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

már egyszer kérdeztem, hogy hogy csinálják a kiszakadt PM tartó javítását, most is érdekel: perselyezés, oszt kész? ha nekem kéne, lenne ötletem, de érdekel, mi a "hivatalos".

PM tartó amire felcsavarozod a féknyerget nem?

mert ha az akkor nekem is volt ilyen hibám annó az axel-emmel és hát 5ezer forint volt egy uj láb szimeringekkel hozzá és elivleg csak azért ennyi mert valamilyen szinten érvényes rá a garancia.Vagy furd fel 6osra

Bosnyak

Bosnyak

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás
Hello

Néztem neten Bike Therapy floatereket.
Nem tudjatok megmondani hogy Magyarorszagon hol lehet ilyet venni?
Vagy netrol rendelni?

köszi Boti
:bananadan :hehe: :bananadan

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.703 hozzászólás

Kezdem unni.:chin: Fórum etikett utolsó, 28. pontja. Legközelebb sárga lap.

bocs, többet nem lesz, emlékeztem hogy van ilyen pont, csak már nem tudtam, melyik oldal mellett van...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

muszáj? :D

Kezdem unni.:chin: Fórum etikett utolsó, 28. pontja. Legközelebb sárga lap.

szipka

szipka

vendég

• fórumtag
  • 167 hozzászólás
oksza:-)ertettem igy is meg ugy is:-)

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.703 hozzászólás

www.apro.bikemag.hu

regisztrálni muszály

muszáj? :D

már egyszer kérdeztem, hogy hogy csinálják a kiszakadt PM tartó javítását, most is érdekel: perselyezés, oszt kész? ha nekem kéne, lenne ötletem, de érdekel, mi a "hivatalos".

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
www.apro.bikemag.hu

regisztrálni muszály

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

szipka

szipka

vendég

• fórumtag
  • 167 hozzászólás
van olyan topic?

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Köszönöm A Segítséget!!!!
Megvan A Problem és Már Jó Is!!!
Go Dh Ride!!!!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Lennenek elado XTR motyoim ha valakit erdekel ,xtr agyas komplett kerekek elsõ-hátso,ritchey felnivel dt kulokkel,1pár V-fek,1pár fekvaltokar ,erd:szipka@citromail.hu

Ez nem az apróhírdetõ!

szasa

szasa

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás
HFX 9-et nem szereltem még de szerintem elsõkörben próbáld meg visszatolni a fékbetétekkel a dugattyúkat majd kerék vissza persze akkor jó ha a tárcsa középen van és újból próba,ha változatlan a szitu a fékkar többszöri behúzása után is akkor sok az olaj a rendszerben vagy nincs rendesen lelégtelenítve.Könnyen lehet,hogy maradt egy kisebb bubi a dugattyú mögött van ám ilyen az újaknál is.

szipka

szipka

vendég

• fórumtag
  • 167 hozzászólás
Lennenek elado XTR motyoim ha valakit erdekel ,xtr agyas komplett kerekek elsõ-hátso,ritchey felnivel dt kulokkel,1pár V-fek,1pár fekvaltokar ,erd:szipka@citromail.hu

szasa

szasa

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás
Kedves Gabor89 elég sok Kellys Madman-t szereltem már a bringaboltban ahol dolgoztam és ezeket a modelleket Sole fékkel szerelik.Alapból az a baj,hogy a fékbetét helyenként a tárcsa fékfelülete alá fog tehát a tárcsát tartó küllõkre.Ami borzalmas daráló hangot és elég szar fékhatást eredményez.Ez pedig azért van mert a tárcsa borzalmasan üt sugár irányban és némeiknél akkorát,hogy a fékbetét fele egyharmada fog a tárcsa alá.Valamint van egy kis állítócsavar a fékkar alatt azzal állítod,hogy a fékkar mennyire legyen közel a markolathoz,majdnem mindegyiknél teljesen kilazúl ez a menet és menetrögzítõvel kellett bekennünk ezt a kis csavart.Az én szerény véleményem,hogy tárcsaféket csak akkor vásárolj ha nagyon komolyan tudsz lefelé haladni,vagy ha esõs sáros idõben is sokat tekersz.Egyébként teljesen fölösleges mert sok tárcsaféknél jobban fog egy jól beállított V-fék( XT,XTR)Mehanikus tárcsát ne is vásárolj szerintem.Apropó voltam vasárnap tekercselni a Pilisben és a Hármas-határ hegy mögött van egy zsííííííír brutál lefelé úgy 4-5 km hosszú,és lemegy a bécsi útig( az igazi Duna maraton egy rövidebb szakasza).Na itt sikerült 53.8 km/h-t gurulnom lefelé,180-as tárcsám van elõl és LX féknyergem ultrabrutál érzés volt.

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Lenne egy kérdésem!!!!
Van egy hayes hfx-9 es fékem vadi új és a fékpofák olyan közel vannak hogy nem fér be közé a tárcsa!!
Mit kell állítani???
tudja valaki????
elõre is kössz!!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
igen

szipka

szipka

vendég

• fórumtag
  • 167 hozzászólás
Üdv szerelném össze a avid juicy 5ös cuccot ,kérdésem a következõ a Novatec DO41SB,DO42SB agy megfelelõ-e???(szegedi vagyok nem tekerek csak max 1 évben 10szer a bükkbe,de akkor kemenyen.)
elõre is thx...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Az avid sd7 jobb.

A sebesség mindent megold.

gabor89

gabor89

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
srácok a heyes sole tárcsafék mennyire jó??? mmint adagolás, meg fékhatás ügyileg.. ez egy kezdõ cc-s nek lenne(nekem) és hát nemtom mennyire érné meg nekem, hogy tárcsát vegyek V-fék helyett (avid SD7)
köszi a segítséget elõre is
"If all my friends were to jump off a bridge, I wouldn't jump with them, I'd be at the bottom to catch them."

Norb

Norb

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Na holnap jön a shimano brm-535-ös fékkar, ami össze lesz párosítva egy hátsó gustav m-el és magura olajjal. hát nagyon kíváncsian várom:) Majd írok tapasztalatot. persze csak, ha minden összejön jól:(

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
én a tárcsát cserélném le gyárira - mindig az a legjobb.