Kedves Gabor89 elég sok Kellys Madman-t szereltem már a bringaboltban ahol dolgoztam és ezeket a modelleket Sole fékkel szerelik.Alapból az a baj,hogy a fékbetét helyenként a tárcsa fékfelülete alá fog tehát a tárcsát tartó küllõkre.Ami borzalmas daráló hangot és elég szar fékhatást eredményez.Ez pedig azért van mert a tárcsa borzalmasan üt sugár irányban és némeiknél akkorát,hogy a fékbetét fele egyharmada fog a tárcsa alá.Valamint van egy kis állítócsavar a fékkar alatt azzal állítod,hogy a fékkar mennyire legyen közel a markolathoz,majdnem mindegyiknél teljesen kilazúl ez a menet és menetrögzítõvel kellett bekennünk ezt a kis csavart.Az én szerény véleményem,hogy tárcsaféket csak akkor vásárolj ha nagyon komolyan tudsz lefelé haladni,vagy ha esõs sáros idõben is sokat tekersz.Egyébként teljesen fölösleges mert sok tárcsaféknél jobban fog egy jól beállított V-fék( XT,XTR)Mehanikus tárcsát ne is vásárolj szerintem.Apropó voltam vasárnap tekercselni a Pilisben és a Hármas-határ hegy mögött van egy zsííííííír brutál lefelé úgy 4-5 km hosszú,és lemegy a bécsi útig( az igazi Duna maraton egy rövidebb szakasza).Na itt sikerült 53.8 km/h-t gurulnom lefelé,180-as tárcsám van elõl és LX féknyergem ultrabrutál érzés volt.