Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Tárcsafékek - általános eszmecsere

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
18557 replies to this topic

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts

Nekem is cincog néha elöl a Juicy. De mibõl gondolod, hogy megsütötted?

Egyel föntebb a válasz!;)

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

Kissé megégett a hátsó 160-as avid tárcsám.Ciripel meg nyikorog-csikorog.
Vami tippet tudtok,h mit tegyek vele?

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
a sötétes elszinezõdésbõl és az égett szagból! :D

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
mellesleg pont a code-nak van olyan fékkarja, ami esésnél el tud mozdulni pár centit függõleges irányban

szasa

szasa

vendég

• fórumtag
  • 33 posts

Azt szeretném megkérdezni hogy van-e valakinek tapasztalata a 2008as bb7-es fékkel. 2006os volt nekem eddig, eladtam hogy majd veszek avid code-ot. Aztán mire a méltán híres nagykerünk behozta, addigra elkészült a városunkban a bikepark, pénteken pereceltem egyet elhajlott a fékkarom, visszahajlítottam, ha olajos fékem lenne és takarok kicsit szarabb lenne a helyzet, szóval maradok a bowdenesnél. Csak azért aggaszt hogy miért olcsóbb a 2008as mint a 2007es.

Nem ismerem a bowdenes T.fékeket,én igazán csak 2 dolgot szeretnék mondani.
Mégpedig számold bele a mûködésbe a bowdennyúlást és így már nem is lesz annyira direkt a mûködése,és szervízigényesebb mint a hidrás.
A másik pedig az,hogy a fékkart soha sem szabad meghúzni csak annyira,hogy éppen ne forgjon el.Én is elestem egyszer úgy,hogy a fékkart kézzel egyenesítettem ki nagyon féltem hogy eltörik de azóta is hibátlan
(DEORE hidra fékem van.)
Szemlélõdõ.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
semmi bajom vele csak szerintem szebb mint a sima kör alakú.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts

a bb5 amúgy 3k-val drágább örülök ha erre összeszedem a pézt...
ha meg nem jó akkor veszek NEM HULLÁMOS TÁRCSÁS bb5-öt...

Ezt így lehet kapni?
Másrészt mi gondod van a hullámossal?
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
a bb5 amúgy 3k-val drágább örülök ha erre összeszedem a pézt...
ha meg nem jó akkor veszek NEM HULLÁMOS TÁRCSÁS bb5-öt...

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

amugy nagyon tetszik nekem fõleg a tárcsa.

ez esetben
nincs mit tenni,
meg kell venni.

:rollyes:
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
hát köszi, mindensestre elõtte kipróbálom az biztos...vagy legfeljebb valamire megpróbálom vele elcsereberélni.mert amugy nagyon tetszik nekem fõleg a tárcsa.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
akkor már inkább BB5.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
ja szine más lett de sztem a 09 as nagyon szép lett :)
baromi jól/könnyen be lehet állítani. mint ahogy eddig is.

mod: cj: én inkább avid mechás féket vennék ehelyett... ki tudja h ha valamit cserélni kell rajta akkor majd kapsz e hozzá alkatrészt..

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
http://www.tektro.co...ts/01aquila.php
errõl valaki vélemény, tapasztalat?úgy tudom ez is az a golyós mint az avidok.6k-ért tudnának nekem egy ilyet adni mindenestül vadi új.itthon ki a hivatalos tektro forgalmazó?

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts

nyugi a szinén kivûl nem változtattak semmit rajta, a tekerõ egy kicsit dizánjsabb de mûszakilag ua.

dvd-t hozol nekem? :D

Aha, már kivan írva 5bõl 4 lemez
Aki eddig a sátor tetején lakott, annak a Sátoraljaújhely :D

"Amint az utolsó fát kivágtuk, az utolsó halat kifogtuk és az utolsó folyót is megmérgeztük, rájövünk majd, hogy a pénz nem ehetõ" - GREENPEACE :)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
nyugi a szinén kivûl nem változtattak semmit rajta, a tekerõ egy kicsit dizánjsabb de mûszakilag ua.

dvd-t hozol nekem? :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
Azt szeretném megkérdezni hogy van-e valakinek tapasztalata a 2008as bb7-es fékkel. 2006os volt nekem eddig, eladtam hogy majd veszek avid code-ot. Aztán mire a méltán híres nagykerünk behozta, addigra elkészült a városunkban a bikepark, pénteken pereceltem egyet elhajlott a fékkarom, visszahajlítottam, ha olajos fékem lenne és takarok kicsit szarabb lenne a helyzet, szóval maradok a bowdenesnél. Csak azért aggaszt hogy miért olcsóbb a 2008as mint a 2007es.
Aki eddig a sátor tetején lakott, annak a Sátoraljaújhely :D

"Amint az utolsó fát kivágtuk, az utolsó halat kifogtuk és az utolsó folyót is megmérgeztük, rájövünk majd, hogy a pénz nem ehetõ" - GREENPEACE :)

szasa

szasa

vendég

• fórumtag
  • 33 posts

nem keves ironia volt benne (legalabbis szandekom szerint), de inkabb a tudatlansagom volt az ok, amit utana el is ismertem, szal akkor mar felesleges volt lehulyezni.... azert nincs harag :)

Rendben bocsi,ha bármiben tudok segíteni a késõbbiekben nyugodtan üzenj elég sokat szereltem bringaboltokban ,s így nagyon sokmindent tanúltam.Valóban sok kutyaságot láttam már,az emberi leleményesség határtalan.Talán az egyik legdurvább egy gyerekbringa láncpatent szeme volt ami nem más mint egy szlovák korona volt,így volt összeszegecselve a lánc.Ja a másik ultrabrutál az volt amikor egy kemping kerékpárra lánc cserét kértek és egy szatyorban hozták a csere láncot ami nem más volt mint egy benzinmotoros fûrész lánca nem akartam elhinni azt hittem szívóznak a srácok.
Szemlélõdõ.

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 posts

Persze értem én ezt irónikusan vagy az is lehet,hogy egy kis cinizmussal írta.

nem keves ironia volt benne (legalabbis szandekom szerint), de inkabb a tudatlansagom volt az ok, amit utana el is ismertem, szal akkor mar felesleges volt lehulyezni.... azert nincs harag :)