Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Tárcsafékek - általános eszmecsere

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
18557 replies to this topic

densie

densie

vendég

• fórumtag
  • 55 posts
Hellosztok. Tanácsot tapasztalatot szeretnék kérni. Hayes nine carbon vagy Magura Marta?

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
tomcat: kicsit szerintem mellé lõtted az XT árát:) Az XT-nek tárcsával együtt (készre szerelve, kompletten) 30 körül van és akkor már sokat is adtál érte. De ugyanitt körül van a Juicy 5 is.

(mondonom sem kell, hogy darab árról beszélünk)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Juicy 5-öt hol veszel 30e-ért?

A sebesség mindent megold.

tomcat77

tomcat77

vendég

• fórumtag
  • 29 posts
Sziasztok!

Jelenleg egy 98'-as LX V féket nyúzok és most jött el az ideje a cserének.Két típus jött szóba az egyik az XT a másik az Avid Jucy5. A fórumon visszaolvastam és nagyjából letisztult a tárcsafékek elõnye hátránya a kérdésem az lenne hogy valaki a tisztelt fékguruk közül netán használta e mindkét típust és így van tapasztalata. Ez ezért fontos mert az Avidot az új cleanswep tárcsával komplett felszerelve megkapnám 30 körül az XT meg ha a neten az apróban veszem akkor is legalább 50+ a tárcsák. Megéri e a 30 különbség vagy nem, van e olyan tulajdonság amit tud az XT de az Avid nem. Normál felhasználásra lenne.

A segítségeteket elõre is köszönöm

Laci

májky

májky

vendég

• fórumtag
  • 19 posts
Köszi szépen a segítséget, akkor veszek egyet, amíg akciós...kösz még egyszer

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
féktárcsa tisztításához vannak spray-k (mi is elkezdtünk forgalmazni egyet, igy nem kell motorosboltba menni - www.rsp.at ) de a fékbetét az vagy kiégeted, vagy kuka.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
mivel lehet bb7et rendesen letisztítani?
van esély arra h akkor újra fog rendesen fogni?
vagy csak pofacsere segít? az elsõ fékpofa másfél éves de sztem még nem kopott el mert kemény anygaból van

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
kösz
gyantás az jó nekem ? :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
mûszakilag nincs mit fejleszteni egy tökéletes bovdenes féken
ergo ugyanaz mint a 2007-es

ha 15 percen belül vagy, módosíthatod a hozzászólásodat és nem kell 2 postot olvasni.

nem fogja csavargatni

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

májky

májky

vendég

• fórumtag
  • 19 posts
Ja és mégvalami: szerintetek elcsavarja a Suntour Rux DJ telómat (100mm, 30-as vagy 32-es acél becsúszók, alu váll, magnézium láb és acél nyak) a BB7 185-ös tárcsával?

májky

májky

vendég

• fórumtag
  • 19 posts
Szevasztok
Van már valakinek tapasztalata a 08-as avid bb-es fékekkel? Ha igen, légyszi írjátok meg. Köszi:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
még mindig lízingeled... kamat power :D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
jó lesz az neked, nekem is van 2 pár, Lízingeltem Theztõl :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
persze.
amúgy az a gyantás.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
shimano fékpofa/xtr/ brm-965 M07s milyen?jó lesz nekem a saintbe?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
köcce akkor felhívom õket
Autist Team:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,273 posts

és azt egész konkrétan hol/mennyiért?:)

mondjuk az is igaz még a coilerre vettem,szal nem tegnap volt amúgy probikék szerezték, tán 3-4 K volt.....hogy most beszerezhetõ e még persze nem tudom...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
és azt egész konkrétan hol/mennyiért?:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,273 posts

van valakinek ötlete arra hogy honnan szedjek hosszú magura fékkábelt Louise Fr-hez?

sajna a mostani rövid lett...

igazából az a baj, hogy amennyiért tudnék szerezni(~8-9e), annyiból érdemesebb lenne ezt eladni és egy másikat, mondjuk juicyt venni...
:/

ötlet?

nekem jagwire van, az nem volt olyan drága...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
van valakinek ötlete arra hogy honnan szedjek hosszú magura fékkábelt Louise Fr-hez?

sajna a mostani rövid lett...

igazából az a baj, hogy amennyiért tudnék szerezni(~8-9e), annyiból érdemesebb lenne ezt eladni és egy másikat, mondjuk juicyt venni...
:/

ötlet?