Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tárcsafékek - általános eszmecsere

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
18554 hozzászólás a témában

Barnabás_CC

Barnabás_CC

vendég

• fórumtag
  • 211 hozzászólás

Helló!
Juicy 3 olajával kapcsolatosan annyit hogy rá van irva az összesnek az olajtartájára hogy mien való bele, asszem.
Amúgy úgytünik hogy énis boldog(vagy nem) tulaja leszek(vagy nem) egy hátsó juicy 3nak.a kérdés az hogy normális-e ennél a féknél hogy állóhelyzetbe hasonlóan kemény a fogáspontja mind az elsõ juicy 5ösömnek,de menet közbe fogáspont után még lehet tovább huzni.ha számit akkor hayes tárcsával használom és nem aviddal.

Ezt már én is tapasztaltam és nem találom az okát.
Üdv. Barnabás

Colors Budapest Hostel

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
az az új hayes engem is érdekelne..meg h a kett közül melyik milyen..

br a mostani saint sem rossz,fõleg ha végre goodridge ? csõ meg az ebc betét meglesz hozzá..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

Nem az a baj, hogy drága a gyári, hanem, hogy nincs utángyártott... Így, ha a Faktor nem hoz véletlen, szívás van...
~2 éve használok Camino-t, jó fék, csak nehéz belõni az olajmennyiséget. Nem nagyon melegszik, igaz nálam nagy tárcsával van használva.

nem hinném, hogy all mountainre a 75 kilómhoz kellene a nagytárcsa. juicy 5 és lx is megfogott kicsivel. azért kérdeztem, h nem süti-e meg,stb. nekem szerencsém volt a faktorral. érezhetõ változást okoz a fékerõállító basz?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Nem az a baj, hogy drága a gyári, hanem, hogy nincs utángyártott... Így, ha a Faktor nem hoz véletlen, szívás van...
~2 éve használok Camino-t, jó fék, csak nehéz belõni az olajmennyiséget. Nem nagyon melegszik, igaz nálam nagy tárcsával van használva.

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

Nekem sem rázza, remeg be.
Pedig nem kis tárcsát használok.
Csavar rögzítõ, megfelelõ meghúzási nyomatékot azért érdemes lenne kiprobálni.Hátha.....

nekem csak vonyít kegyetlenül, majd kap rendes tárcsát, gondolom az szar(alligator 160as)

hayes elCamino tapasztalatok valakitõl? 160-as tárcsával milyen? azon kívül, hogy kurva drága hozzá a pofa- barátilag vettem 7000/két fék...

Sur€

Sur€

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
Hi all
1. Szerintetek 203-as,185-s vagy 160-as tárcsa lenne jó nekem hátra? Egy Mongoose Fireball vázam van.( Általában jánoshegyre szoktam kimenni FREERIDE-olni)
2. Avid BB7 vagy Hayes Stroker Ryde? (MTBR-en a BB7 volt a nyerõ a Hayes-el szemben)... vagy inkább teljesen más féket vegyek ?
Várom a válaszokat.
Elõre is köszi

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 hozzászólás
Nekem sem rázza, remeg be.
Pedig nem kis tárcsát használok.
Csavar rögzítõ, megfelelõ meghúzási nyomatékot azért érdemes lenne kiprobálni.Hátha.....

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Tektro Auriga Comp? Valaki, valami? Tapasztalat érdekelne, nem ránézõs vélemény.

Egyszer már beszámolt itt valaki róla, el is olvastam.
12 mátyásért osztogatják Bikemarketen kompletten mindennel.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

nem sima a fékérzés.
Vicces érzés amúgy valóban, nekem nem jött be.

pontosan,, én marhára utálom..

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
enyém nem rázza...lehet, hogy beállítás illetve fékezés stílusfüggõ...nemtom, biztos érdekes érzés :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
nem sima a fékérzés.
Vicces érzés amúgy valóban, nekem nem jött be.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

állandóan "rázza" a gépet..

hogy érted, hogy rázza? hullámos tárcsa miatt?

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

kela: miért cseréled le a juicy 5ös szetted? :chin:

nem jön be .. valahogy nem az igazi, meg maga már az is idegesít , hogy állandóan "rázza" a gépet..

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
kela: miért cseréled le a juicy 5ös szetted? :chin:

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
06-os XT-vel tapasztalat?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
mai tapasztalatom muszály megosztanom:

eldrurrant a rugóstag,persze valahogy a hátsó fékpofa is olajos lett,de egy nagyon hosszú lefelé sokat fékezve megtette a hatást,most jobban fog mint volt :)

szal lehetetlen nem létezik! :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
pofa ki, csavarhúzóval dugattyúk visszatol, pofa vissza. örül

torzsi

torzsi

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
hali, kérdésem az votlna hoyg leht kiengedni a pofákat juicy 5 ön ne mtudom felrakni a tárcsára mert a dugattyuk összenyomják a pofákat alap állapotban!
sürgõ volna köszi!

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
Helló!
Juicy 3 olajával kapcsolatosan annyit hogy rá van irva az összesnek az olajtartájára hogy mien való bele, asszem.
Amúgy úgytünik hogy énis boldog(vagy nem) tulaja leszek(vagy nem) egy hátsó juicy 3nak.a kérdés az hogy normális-e ennél a féknél hogy állóhelyzetbe hasonlóan kemény a fogáspontja mind az elsõ juicy 5ösömnek,de menet közbe fogáspont után még lehet tovább huzni.ha számit akkor hayes tárcsával használom és nem aviddal.

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 hozzászólás
hali mindenkinek!
a hayes stroker-rõl tud nekem mondani valaki valamit?valaki próbálta már?