nálam is befigyel az érzés( merevfarú+hátsó fék)... el is adtam.
mondjuk én megpróbálkoztam volna 1-2 egyszerübb trükkel mielött eladtam volna. pl érdemes lett volna kipróbálni más tárcsával ill más pofával.
nálam is befigyel az érzés( merevfarú+hátsó fék)... el is adtam.
lehet,ugye kinek a pap, kinek a paplan.. nekem annyira nem jött be.. Kb. egy szintûnek tartottam a korábbi Deore-ommal...
Most vagy egy Lx (rf. váltókarral) v. XTR ( dual control) v. Hayes Hfx Mag kerül a helyére.. Viszont még nem tudtam dönteni.
Tapasztalat?
Én szeretem ezt a féket nagyon
Lehet van csöndesebb meg jobb, de ez nekem bejövõs.
... el is adtam.
hát nálam a korábbi Hayes ill. Shimano sem csinálta..az mindekinél van baszki...
mármint mész betonon behuzod mint atom hátsóféket és elkezd rángatni. jó tapadáskor betonon csinál ilyet.
nálam is befigyel az érzés( merevfarú+hátsó fék)... el is adtam.Na ez nálam is van 160-as tárcsánál (hátul, merevfarú), az egész bringa remeg bizonyos fék/sebesség kombónál, ahogy írtad.
De gyanítom, hogy csak pont eltalálja a bringa saját frekvenciáját a fék, vagy mi a szösz
160mm tárcsa.
bizonyos sebesség és fékerõ kombinációknál érezhetõ a dolog, a villa "remeg". a lábra lenézve elõre-hátra mozog, elég nagy frekvenciával. (a kormánycsapágy nem laza.) mondjuk lehet, a villa rugalmassága felerõsíti a dolgot. :chin:
160mm tárcsa.
bizonyos sebesség és fékerõ kombinációknál érezhetõ a dolog, a villa "remeg". a lábra lenézve elõre-hátra mozog, elég nagy frekvenciával. (a kormánycsapágy nem laza.) mondjuk lehet, a villa rugalmassága felerõsíti a dolgot. :chin:
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
a juicy-nál a rángatás alaptulajdonság? merevillával elégé érezhetõ. a fura az, hogy némi fékezgetés után többé-kevésbé megszûnik.
beállítással (egyébként jónak tûnik) kiküszöbölhetõ a rángatás?
hm. engem zavar. merevvillán használom, így vhogy jobban feltûnik...
a juicy-nál a rángatás alaptulajdonság? merevillával elégé érezhetõ. a fura az, hogy némi fékezgetés után többé-kevésbé megszûnik.
beállítással (egyébként jónak tûnik) kiküszöbölhetõ a rángatás?
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"